zaterdag 30 mei 2009

Lollig hoor!Ging ik gistermorgen vrolijk naar de verrassingsochtend bij Joke, om even iets anders te doen in plaats van bloemetjes appliceren op mijn Pond House, wát gingen we doen? Juist, een bloemetje, haha.

Máár, het is wel een heel leuk speldenkussen geworden, handig ook in mijn geval want ik ben altijd mijn spelden kwijt, kennen jullie dat?


Ik heb nog zo'n mooie knoop dus misschien ga ik onder die knoop vandaag of morgen nog wel een speldenkussen maken, kan ik mijn huis overal strategisch van spelden gaan voorzien.
En daar schuilt het gevaar in: ik moest namelijk voor een Handig Schoonzusje een pakketje stofjes meenemen. En nu zie ik, dat je daar héle leuke speldenkussentjes van kunt maken.........
Schoonzus, ik zou ze maar gauw op komen halen!

16 opmerkingen:

Francien zei

Ohhh...wat zie ik hier nou allemaal als "sneek peek" Conny??...een mooie log cabin quilt met de meest prachtige applicaties!!wat een prachtkleurtjes en mooie stofjes worden daarin gebruikt..ben benieuwd hoe hij eruit ziet als hij klaar is....en dat speldenkussen is leuk zeg...ik heb ze ook overal in huis staan...al zijn het maar kleintjes...ben altijd mijn naaldjes anders kwijt...en wat een leuke stofjes die rolletjes...Ga je volgen als je het goedvind...hoef ik niks meer te missen...
fijne Pinksterdagen!!
groetjes Francien.

Francien zei

Ben ik weer even...ben even op je blog aan het snuffelen gegaan en vond de Pond House nog een keer met grotere foto,s...Wat wordt hij mooi zeg....ben er weg van...schitterend..
groetjes Francien.

Annelies zei

Wat een leuk speldenkussen is dat geworden !

Anja.M zei

Je Pond House is erg mooi aan het worden, en ach weer een bloemetje maar wel een mooie!

Gerda van der Kort zei

Ha, ha Conny de bloemetjes specialist! Nou, dat is toch een prachtige titel? Wees er maar trots op. Wat een prachtige quilt wordt dat trouwens; geweldige kleurtjes. Grappig, dat iedereen zoveel speldenkussens heeft; ik heb er nog maar eentje en dat is inderdaad veeeel te weinig dus ik moet binnenkort ook maar eens aan de slag met zo'n schattig gevalletje. Even op zoek naar patroontje. P.s. dank je wel voor je lieve reactie op mijn berichtje.

katrien zei

Wat een mooi speldenkussentje,en het knoopje,schattig.

Yvonne aka sommeke zei

Bloemen kan je nooit genoeg hebben, net als speldenkussentjes. En bloemen op speldenkussentjes dat is het toch helemaal! ;-)
Goe weekend!

wilma zei

hahaha... je blijft dus nog wel even in de bloemen!!

Je speldenkussen is prachtig!!

Joke zei

Sorry hoor, van alweer een bloempje! Maar het is toch leuk geworden? Zijn de lapjes nog heel?

gerda zei

schitterend!! zowel je pond house als je speldenkussentje....en de lapjes...magnefiek!!
fijne dag

Anoniem zei

Ja, daar mag je alleen maar naar kijken, leuk hé!! Ik kom snel je mooie speldenkussentje bewonderen en de lapjes ophalen
Groetjes Marian

Hennie zei

Toch wel een erg mooi spelden kussentje geworden.
Groetjes Hennie.

maya zei

mooi speldenkussentje! je hebt toch nooit genoeg speldenkussens
;-)

supergoof zei

LOL, da's toevallig!
Maar het is wel een schattig speldenkussentje,...
:o)

Toen ik de foto van de lapjes zat te bekijken vielen de pootjes van 't vogeltje me weer op. Wat is dat toch een mooi steekje. En dat allemaal door de stekenzak en de hartenlap.
Je Ponds House is genieten. Je mag 'm van mij elke dag wel laten zien,...
:o)

Anoniem zei

lollig of niet, het speldenkussentje is enig! prachtige quilt ook, die onder de lapjes voor HZ ligt.

marcella
nuttigenfraai.web-log.nl

knutsel Rein zei

Wat een mooi speldenkussen en een super idee om stofrestjes op te werken.