donderdag 27 augustus 2009

Tekentafel
Wat was het gisteren weer een heerlijk middagje, lekker uit de zon aan de tafel blokjes zitten tekenen en knippen voor de sterrenquilt. Ik ben nu met de buitenste randen bezig en nog steeds met de hand! Bevalt me ook prima.De twee logeetjes van DD en DSIL voelen zich hier ook al helemaal thuis, er wordt gehuppeld en gesprongen; het zal ze nog tegenvallen als ze straks weer terug moeten ;o(Vandaag ga ik me voorbereiden op vanavond, dan komen de Dear-Jane-Bee-dames hier om een avond zakjes/tasjes te maken. Eens even kijken of ik nog weet hoe het moet, maar dat zal wel lukken. Twee jaar geleden heb ik met Handig Zusje ook een middag zakjes zitten naaien en dit was het resultaat:
Posted by Picasa
Altijd leuk wanneer je snel een verpakking nodig hebt voor een cadeautje of voor een flesje wijn.

7 opmerkingen:

Annelies zei

Veel plezier met Sjaan.
Het gaat vast lukken !

goof zei

Wat zal het gezellig zijn, zo samen met Sjaan. Ik mis die oude dame best wel,...
;o)
Wat heb je een gave paddenstoelen!

quiltlodge gerda zei

Hee, wat een leuke zakjes! Wil ik ook wel eens proberen. Je zegt dat het niet moeilijk is; ik ga er eerst maar eens over nadenken. groetjes

gerda zei

nou het is vast gelukt..gezellig met de dames ...DJ klopt ook weer bij mij aan de deur ..nog even met de klosjes...en dan..;0))

Marianne D zei

Wat wordt die rode ster van jou prachtig!Zeker hele speciale stof?
En die konijntjes,lekker aan het huppelen buiten...
Ben benieuwd hoe het met de zakjes is afgelopen,die van vorig jaar zien er in ieder geval leuk uit!

conny ten berge zei

Marianne het is een pakket van Petra Prins (Red Coverlet); lag al bijna twee jaar bij mij in de kast!

Corrie zei

Conny laat ik nu toch denken dat er allemaal met een prachtige kleur rood geborduurde lapjes op je tafel lagen! Maar wat geweldig dat zulke prachtige stof o te koop is voor je mooie quilt. Vandaag is het hier hondenweer maar ik juich niet want ik moet op stap, jakkes!
Ik zou graag naast jou en handig zusje zulek leuke tasjes willen maken in een gezellige huiskamer, maar ja, een mens kan niet alles hebben.
Wat een schattige foto's van de kopnijntjes en de specht!