woensdag 30 september 2009

Follow your own star

Soms vliegen de dagen werkelijk voorbij. 't Is eigenlijk schandalig, niet eens tijd om een blogje te schrijven. Maar denk niet dat ik helemaal stilgezeten heb, zo af en toe was er een momentje om mijn "Follow your own star" weer wat leuker te maken. Het ligt nu nog als een loshangend geheel op de vloer, maar het gaat er al een beetje uitzien zoals ik in gedachten had. Morgen even op pad om een ricrac-lintje te zoeken voor om het middenstuk en dan maar hopen dat ik dat er netjes omheen krijg! Ook zijn er nog 2 engeltjes-zonder-haar, maar ook dat komt goed!
Posted by Picasa
Gisteren de hele dag bezig geweest met het sandwichen van de rozen-logcabin, die ligt nu ook klaar om gequilt of geknoopt te worden, ik ben er nog niet helemaal uit hoe ik dat ga doen (tips zijn welkom!)
Maar eerst ga ik eens flink bijlezen bij iedereen, want ook dat is er bij ingeschoten ;o(

13 opmerkingen:

Joyce zei

Soms ook lekker hoor om de PC de PC te laten!! ;o)
't ziet er allemaal weer even mooi en gezellig uit!! :0)

Annelies zei

Wat gaan je engeltjes er mooi uitzien !
Ik heb een log-cabin tip, maar dat geeft veel quiltwerk.
Je zorgt dat een log-cabin reep in de lengte precies in het midden is gequilt. Je hebt dan het idee dat je repen veel dunner en talrijker zijn.

Marijna zei

Conny, wat een leuk quiltje is dit met die engelen. Je logcabin ziet er mooi uit. Volgens mij flink groot!Enne, je hebt zeker niet stil gezeten!

quiltlodge gerda zei

oooh, die Follow your own star! Ik heb hem ook liggen (het patroon dan he) en wil er zooooo graag aan beginnen. Ik ben er helemaal verliefd open nu zie ik hem weer bij jou > geweldig. Ik heb ook een rozenlogcabin gemaakt (voor miijn dochter) en heb hem in de ditch gestikt omdat ik het zonde vond als het quiltwerk zou afleiden van al die prachtige stofjes. Bovendien vind ik het logcabin patroon van zichzelf altijd al heel erg mooi en een deken rijk maken. Sterkte bij het nemen van de beslissing!

Guute zei

'k Vind 't een prachtige kerstquilt!

José zei

Fijn dat er je er weer bent.
Ziet er prachtig uit allemaal.
Groetjes !!!

Jantine zei

Die zien er allebei mooi uit joh! Die log cabin, hangt er van af of je het met de hand wilt doen of niet. Ik zou bijv. in de middelste vierkantjes en om de strook in het midden van de strook quilten.

Anoniem zei

mooie quilts allebei. Ik vind de tip van Annelies erg leuk, ga ik zeker eens uitproberen bij een logcabin.
We zien t.z.t. wel wat je besloten hebt.

marcella
nuttigenfraai.web-log.nl

Heidi zei

Ik ben de laastste tijd erg druk in huis en daardoor ook minder tijd voor blogs. Je krijgt wel meer af als je de computer uit zet maar dan mis je de inspiratie die je vaak heb van blogs. Moelijk toch??? Je beide quilts zien er leuk uit. Knopen is erg leuk om te doen. Ik zou een mooi kleur perle katoen kopen om te knopen terwijl ze vroeger echter gewoon breiwol gebruikten.

Ik heb twee nieuwe blogs want de oude waren vol. Weet niet als je het weet want ik zie een van de oude op je bloglijst. Het is er nog wel want veel mensen lezen het nog. De handwerk blog is AllMyScatteringMoments en huis en tuin is TheCranberryChronicle. Als je een moment hebt kom maar langs...

Hugs en groetjes ~
Heidi

quiltlodge gerda zei

Connie, ik kan al een poosje niet meer via de link op mijn blog opde jouwe komen, alleen via jouw reactie op mijn blog Is er iets veranderd waardoor mijn link niet meer klopt? Groetjes

Hester zei

Ik zag bij Joke je rood/wit quilt, PRACHTIG.

Miranda zei

Hmmmm, mag ik ook een stukje appeltaart......hahaha, zag net je reactie bij Supergoof, vandaar dat ik op de reuk afkom. Fijne zondag en een dikke knuffel.
p.s.1 Blij dat je wat beterder ben, zodat we hopelijk weer gauw wat van jou hand mogen bewonderen. AL is het de appeltaart.
p.s.2 En hoe gaat het met de kuikens, druk aan het minitruitjes breien?

Anoniem zei

moet controleren:)