zaterdag 17 oktober 2009

Logeetjes


Ik wil jullie even laten meegenieten van de logees die we vandaag van de buurman kregen. Lekker stel hè? Er is er één bij die nog een kalfje moet krijgen, dus het wordt ook nog spannend!
En dan gelijk de kuikentjes er maar achteraan, hier zie je er acht, en dan zijn er nòg vier, maar die sliepen al ten tijde van de foto :o)))
Gisteren was er ééntje ontsnapt; die maakte zo'n kabaal dat we het binnen konden horen en we zijn wel een half uur druk geweest met vangen. Maar gelukkig, het is gelukt!Vanmiddag waren we even heen-en-weer naar Zutphen, ik had een nieuw bakblik nodig (!) en dat moest natuurlijk meteen uitgeprobeerd worden. Het ruikt hier inmiddels héél erg lekker, mmmmm, wat een zelfbeheersing vraagt dat weer.Natuurlijk gingen we ook even naar de winkel van Petra Prins, ik had nog een paar lapjes nodig voor mijn "engeltjes". Thuisgekomen had ik zomaar ineens zin om iets nuttigs te doen, dus heb ik maar een paar blokjes voor de Roman Stripes erbij gemaakt, het stapeltje begint al aardig te groeien.Vanavond -onder het genot van een stukje appeltaart- weer verder quilten aan de ster, dat schiet ook al mooi op!


Fijn weekend voor iedereen!

15 opmerkingen:

katrien zei

Een kleine dierentuin in je buurt LOL.
Leuke projecten ben je bezig.

Hennie zei

Dat ziet er lief, lekker en mooi uit. Je sterren quilt ziet er super uit.
Fijn weekend Hennie.

Yvonne aka sommeke zei

Lieve beestenboel bij jou!
Roman stripes, dat zijn reversible quiltblokken die je maakt?
En al keurig op maat gesneden ook! Moooooooi!
Fijne zondag nog!

Miranda zei

Hmmm, wat ruilt je taartje lekker! Ziet er net zo aantrekkelijk uit als je lapjes en sterrige quilt. Nu maar hopen dat je de nachten in je bedje mag blijven. Want met die kou eruit komen......brrr ik moet er niet aan denken! Fijne zondag

gerda zei

zo leuk je weer even gezien te hebben...en wat een heerlijke spullen heb je daar weer.....een lekker appeltaartje..prachtige quilts en die in wording...was het de juiste kleur???
fijne ZONdag..;0))

conny ten berge zei

Gerda, de eerste rand zit er al omheen en het staat prachtig! Helemaal goed!

Anja.M zei

Wat gezellig die beesten boel.
En je quilt werkjes zien er ook mooi uit.

goof zei

Woooooooooooh wat een mooie foto's!
De kalfjes en kuikentjes zooooo lief,.....
Ja, wat maken die kleintjes een kabaal hè,...

Zo kom maar op met de taart! Hij ruikt heerlijk,....
;o)

MarianneD zei

Heb je nog een stukje? MMm,hij ruikt wel héél lekker...en wat een lieve plaatjes van de 'beestenboel'...mooie projectjes ook,ik kom er gezellig even naast zitten met mijn borduurtje...fijne zondag!

Daniëlle zei

Wat een lieve beestenboel. Schitterende kleur dat grootvee. Mooie en beslist handige taartvorm heb je zeg! Mooi je Roman Stripes! Staat ook nog op mijn WIMlijstje hihi. trusten voor straks

Anoniem zei

mooie logeetjes ;) wat een mooie blokjes voor je roman stripes en je hebt ze al gequilt zie ik?

marcella
nuttigenfraai.web-log.nl

conny ten berge zei

Marcella, dat is de techniek van de roman stripes, dan heb je je blokje in één keer af, gequilt en wel. Alle blokjes worden straks met sashings aan elkaar gezet. Ik heb er onlangs een workshop in gevolgd bij Atelier Van Slagmaat in Ampsen, en vind het een leuke techniek!

Willeke zei

Schitterende koeien en kuikens, ik zou zo willen happen in dat taartje, grinnik en da stofjes zijn ook zeer geslaagd!

groetjes,

Joke zei

Maar goed dat ik die taart van jou alleen maar op de foto zie. Heerlijk! Je quiltprojecten worden stuk voor stuk mooi!

Joyce zei

Wat een geweldige foto's van het dierenspul!! Vooral die prachtige runderen in het najaarszonnetje. Ze hebben zo'n groot knuffelgehalte als je ze zo ziet staan!!
Je quiltwerken zien er ook weer prachtig uit en die taart mmmmmmmm
:0))