dinsdag 2 februari 2010

De week door

De sneeuw vliegt ons af en toe nog steeds om de oren en ook de week vliegt voorbij. Wat heb ik nu eigenlijk gedaan afgelopen week? Allereerst de mooie doos eens goed op de foto gezet, vorige week was er maar een glimp van te zien maar nu komt-ie in volle glorie:Zoals gezegd, kreeg ik de doos ter gelegenheid van mijn 50e verjaardag van Handig Zusje en hij heeft nog steeds een ereplaatsje in de kamer! En zoals ik ook al eerder vertelde, heb ik ook nog een Handig Schoonzusje (daar heb ik er trouwens wel vier van!), en die maakte zaterdag dit mooie bloemstuk voor mij:


Verder ben ik héél erg aan het opruimen geslagen op mijn hobbykamer, want daar was het een slagveld-van-jewelste. Nu hoef ik niet meer door een berg lapjes en patroondeeltjes te woelen om een bepaald ufo-tje te zoeken, nee, alles zit keurig in een doosje of mandje ;o)))

De hartenquilt heeft er een randje bijgekregen, ik kan nu beginnen met de kleine hartjes op de rand.En toen ik aan het fotograferen was, kwam ik ook deze schoentjes tegen. Het zijn mijn eerste schoentjes maar omdat ik de laatste van 6 kinderen ben, zullen het misschien ook de eerste schoentjes van mijn broer geweest zijn?

En nu zal een opmerkelijke lezer zich afvragen hoe het zit met mijn tas en de ritsen: die zitten nog veilig in een ander tasje, maar wees gerust, ook daar komt een vervolg op!

20 opmerkingen:

conny's quilts zei

Wat een mooie doos heb je Conny! En heerlijk opgeruimd is je quiltkamer nu. Fijn is dat dat je nu alles weer gemakkelijk kunt vinden! Wat wordt jouw hartenquilt mooi!

katrien zei

Prachtige doos.

Daniëlle zei

Nou ja zeg, tegen zoveel handige familieleden kan ik niet op hihi! Hoe lang ga je het nu zo opgeruimd houden, durf je er nog wel in te werken, grapje hihi! Schattige stof voor de hartenquilt! Mooie dag verder!

conny ten berge zei

Daniëlle, ik heb er net zitten werken en daarna alles weer keurig opgeruimd (ik weet natuurlijk niet wat er straks nog gaat gebeuren ;o)))

Miranda zei

Ooooooo, wat heerlijk om zo verwend te worden met om ter mooie zelfgemaakte cadeau's en sneeuw,hihihi. Zal het moeilijk zijn om onze naaiateliertjes zo mooi en opgeruimd te houden? Dikke knuffel en nog gefeliciteerd vanuit Virginia van Miranda

conny ten berge zei

Miranda, om misverstanden te voorkomen: mijn 50e verjaardag is al een paar jaartjes geleden!

Cisca zei

Wat een prachtige doos, Conny en een mooi opgeruimde kamer, ik wou dat de mijne er zo uitzag. Die schoentjes, wat een herinneringen dragen die met zich mee!
Groetjes, Cisca

Yvonne aka sommeke zei

Nee, zo'n handige familie heb ik ook niet! Pracht van een eigen doos heb je!
En schattige eerste schoentjes. Ik was de oudste van 6, ben bang dat de mijne versleten en verloren zijn geraakt :-(

Cybele's patch zei

Mooie doos, die verdient zeker een ereplaatsje. Maar waar ik zwaar van onder de indruk ben is je kamer. Wat is die netjes. Ik zou ook weer eens moeten opruimen.....zucht.....

Guute zei

Jouw doos is supermooi! Wat een prachtstuk!! 'k Wou dat mijn atelier ook zo netjes was. Nu is 't een ravage!

Joyce zei

Zo hé, wat een prachtige doos!!!
En die hartenquilt wordt ook een echte bjoetie.
Veel plezier in je prachtig opgeruimde kamer.
:o)

Annelies vdB zei

Wat lief om zo'n prachtige doos cadeau te krijgen !

MarianneD zei

Wat een prachtige doos! En wat ziet jouw ateliertje er netjes uit....bijna te mooi om waar te zijn..je zou bijna denken dat er niet wordt gewerkt...of is dit alleen voor de foto..;-)

Corrie zei

Conny, ik voel me echt op mijn wenklen bediend nu ik deze prachtige doos in volle glorie kan bewonderen, ik zag hem vorige keer meteen staan op de foto. Mooi boeket kreeg je ook en wat ben je heerlijk aan het opruimen geweest! Houden zo!

conny ten berge zei

Marianne, dit is van héél korte duur, haha
Corrie: ben bang dat dat laatste niet helemaal gaat lukken :o)))

Bia Cardeal zei

Connie,

Uw blog is zeer mooi en hun quilts ook!
De plaats waar je woont ook fascineerde me, vooral de foto's van dieren!
Ik gebruik een vertaler van het internet, omdat ze niet kunnen spreken Nederlands! En hoop dat je begrip, omdat de vertalingen nog nooit zijn erg goed!

Groeten,

Bia Cardeal

knutsel Rein zei

Een mooie doos en je quilt wordt prachtig!
leuk dat je die schoentjes nog hebt.

Anoniem zei

wat een mooi cadeau zeg.Bij ons in de familie zijn ze ook niet zo handwerkerig.mijn schoonmoeder breit.En mijn oma was creatief.wat is je kamertje netjes!! Ik ken dit, duurt meestal niet lang hier.Mooi zijn je DJ blokjes. Ben zelf met de SBS bezig.

Anoniem zei

prachtige doos Conny, doe mij ook zo'n Handig Zusje :)
en zo'n nette werkkamer wil ik ook wel, dat is er hier de laatste tijd een beetje bij ingeschoten.

marcella
nuttigenfraai.web-log.nl

Marijna zei

Het wordt zeker voorjaar, dat je aan het opruimen bent gegaan! In deze tijd van het jaar krijg ik ook die neiging. En ach, wat een snoeperige schoentjes!!! Kun je niet meer voorstellen dat je ze zelf aan gehad hebt he!Zuinig bewaren hoor!