maandag 10 mei 2010

Nog meer hexjes

Het lijkt niet op te schieten en toch heb ik al een heleboel bloemetjes gemaakt. Om te laten zien hoe klein ze zijn, heb ik er maar even een vingerhoed naast gelegd. Nu snap je, dat het wel even zal duren voordat dit lapje een aanvaardbare grootte heeft.
Veel meer dan hexjes maken doe ik op dit moment ook niet, we rennen van makelaar naar bezichtiging naar aannemer; wel heel leuk hoor, maar het vraagt veel tijd. Gelukkig had ik gisteren een dagje zonder geren en gevlieg (wij "doen" ook eigenlijk niet aan moederdag, haha)
maar toch heb ik er even ernstig misbruik van gemaakt en mij koninklijk laten bedienen ;o)))
Gelukkig, vandaag doet iedereen weer normaal, ik word niet meer aangekeken met blikken alsof er nog een wens in vervulling moet gaan ;o))). Ik ga maar weer eens aan de slag met mijn verhuis-regel-dingen, en wie weet, vanmiddag nog wat van die verslavende hexjes maken.

17 opmerkingen:

Anoniem zei

Conny, your hexagon flowers are so tiny! You have used very beautiful fabrics and this is going to be a wonderful quilt.

Hannele zei

Small is beautiful, your hexagons prove that =)

Joyce zei

Ach Conny het schiet niet op?? Des te langer kan je van deze vrolijke blommetjes genieten!!
Succes met de huizenjacht!!
:0))

Corrie zei

Tjee Conny wat een spannende gebeurtenissen allemaal bij jullie.
Leuk om te volgen als er straks een andere woning aan de horizon verschijnt. Jullie hebben inmiddels wel je eigen verhuisdozen neem ik aan ;- ))

Annelies vdB zei

Hoe groter een lap met kleine blokjes, hoe mooier het vaak is. Het lijkt dan wel of het kleine nog meer opvalt.
Ik vind het erg mooi worden !

Anja.M zei

Ze zijn wel erg mooi Conny.
Zelf ben ik hele grote aan het maken.
Ze zijn 2 1/2 inch.

Guusje, zei

Ze zijn idd klein als ik het zo zie maar wel mooi, het wordt al een mooi plaatje.

Mascha zei

Wat zijn ze klein. Maar ontzettend mooi.
Groetjes Mascha

katrien zei

Oh heel mooi hoor je hexjes.

Francien zei

Nou ook ik ben weg van je kleine hexies Conny...wat een leuke kleurtjes bij elkaar zo en het zal een prachtig resultaat geven...
groetjes Francien.

Anoniem zei

Wat mooi!! Maar wat een gepriegel. Ik zie op meerdere plekken de hexablommen bloeien. Leuk hoor. Spannend wat jullie huis betreft, wel leuk lijkt me op pad voor "a new home"Jullie spike lijkt precies op de labradoor die mijn zus had, ze zijn zo lief. Hopelijk komt het goed met spike.

Daniƫlle zei

Euh zijn ze 0,5 inch groot euhh klein dan? Schatjes zijn het, geeft niets hoor dat je er wat langer over doet, kunnen wij er ook lekker lang van genieten! Mooie avond, groeten, Daniƫlle

Marijna zei

Hij wordt wel erg mooi hoor! Hoe klein zijn de hexjes?

Anoniem zei

mooie hexjes, Conny, Het gaat niet heel snel, maar het is wel een leuk werkje. Met een prachtig resultaat ook nog dus wat wil je nog meer ;)

marcella
nuttigenfraai.web-log.nl

gerda zei

schitterend!!! ze zijn zoo mooi je hexablommetjes..;0))
fijne dag

quilting Jeannet zei

Klein maar fijn, ze zien er schattig uit, enne, we vieren allemaal gelijk nieuwjaar hoor dus je hebt nog alle tijd (lol)

groetjes, Jeannet

tubakk zei

Small and really beautiful. I love them!