dinsdag 1 juli 2008

Grappig

Kijk nou toch eens wat er gebeurd is: mijn tasje is verhuisd! Gisteren hadden wij dus bezoek uit het brabantse land, het laatst-overgebleven zusje van mijn moeder kwam op bezoek. Tante is best nog vief, maar wel af en toe de weg kwijt, zo vond ze ons allemaal zo groot geworden, ze dacht dat wij nog kleutertjes waren! Maar ook al gedragen wij ons soms zo, we zijn toch echt allemaal minstens vijftigers nu. Maar goed, tante had een poos lekker in de tuin gezeten en rondgekeken, toen ze even naar binnen wilde. Zo gezegd, zo gedaan, schoonzus neemt tante onder de arm en huppelt ermee naar binnen. Tja, daar hangt aan de deur "mijn" tasje........ en tante was niet meer voor- of achteruit te bewegen; dát tásje!!! Zo'n mooi tasje had ze nog nooit gezien, ochochoch. We lieten haar nog andere tasjes zien, maar nee, dát tásje, dat was het, haha. We hebben haar dus gauw weer buiten de deur gezet (op een vriendelijke manier hoor) in de hoop dat ze het tasje zou vergeten, maar nee hoor, ze bleef er maar op terugkomen. Dus toen was de verhuizing van het tasje snel geregeld; ze glunderde van voor naar achter en van links naar rechts; met dit tasje ging ze geen boodschappen doen, nee dit tasje was voor de Zondag! Kijk en dat is nou een tante naar mijn hart: die snapt dat je helemaal gelukkig kunt worden van een paar lapjes, of ze nu los liggen of tot tasje gemaakt!
En nu duik ik de keuken in, DH is morgen jarig, dus.......... aan de slag!

11 opmerkingen:

Yvonne aka sommeke zei

Nou Conny, je hebt duidelijk iemand blij gemaakt!
Fijne verjaardag voor DH morgen!

wilma zei

hahaha..... Jij hebt iemand erg gelukkig gemaakt!!!

Een hele fijne verjaardag morgen en niet te geloven hoe groot hij is geworden!!
;o)

gerda zei

ach Conny wat aandoenlijk....wat lief dat ze het tasje mee mag...ik moet zeggen ze heeft wel smaak...:0)))))
Alvast gefeliciteerd met DH...en een fijne dag!!!

martine zei

Wat heerlijk als je iemand blij kunt maken met iets wat je gemaakt hebt.

supergoof zei

Je tante is een Lieverd, én jij ook!
Proficiat met DH, heb een heerlijke dag met het feestvarkentje!

www.supergoof.web-log.nl

Guutje zei

Je tante zal gelukkig zijn met dit tasje. Ze weet wel wat ze kiest. Ik zou er ook voor gegaan zijn. Nog proficiat met DH. Geniet er morgen maar van.

Corrie zei

Conny wat een schattig verhaal en ik word helemaal blij van de foto, je hebt haar diep gelukkig gemaakt, zo blij als een kind! Mooier bestaat er niet! Van harte gefeliciteerd met je DH en een heel fijne dag gewenst!

Corrie zei

Conny wat een schattig verhaal en ik word helemaal blij van de foto, je hebt haar diep gelukkig gemaakt, zo blij als een kind! Mooier bestaat er niet! Van harte gefeliciteerd met je DH en een heel fijne dag gewenst!

marianneD zei

Och,wat was je tante blij met haar tasje,super toch?En laat ik je nou toch eerst eens met je DH feliciteren..een hele fijne dag!

Ellen zei

LOL, Conny wat een heerlijk verhaal :o)

Nog gefeliciteerd met DH!

Willeke zei

Hélemaal geweldig, zo'n reactie!
Nou dit tasje heeft wel een heel goed thuis gevonden hoor!