woensdag 2 juli 2008

Mandjes

Door alle feestelijkheden is er de afgelopen week niet veel aan de mandjes gebeurd, en vandaag zit ik natuurlijk ook tussen 2 happen taart door een logje te schrijven. Volgende week zal het weer wat rustiger zijn; hoewel, dan heeft DH vakantie en daar wordt het meestal ook niet rustiger van ;o)))))).

Ik weet niet hoe het in de rest van Nederland is vandaag, maar hier is het zó bloedheet, je kunt eigenlijk niet buiten zijn. Hopelijk wordt het vanmiddag iets koeler, dan gaan we de tent in de tuin zetten en kan het feest beginnen.
Nu ga ik eerst nog even bij de andere mandenmakers kijken!

5 opmerkingen:

katrien zei

Ja,drukke weken hebben we allemaal wel eens hé,en dan moet je hobby soms wijken.Maar niet getreurd hoor,je vind wel weer eens een uurtje om mandjes te maken.

YokkoBears zei

Wat een vrolijke ruitjes.

En wat een lief verhaal "van het tasje".

En toen keek ik verder;
oh heeeelp,
ik zie die heerlijke aardbeienvlaai.
Wat een foto;
het leek alsof ik zo een stukje kon pakken.
Dus maar snel weg "gescrolled". :-)

Joke zei

Gelukkig is het vandaag iets koeler. Dit was niet leuk meer zeg! Je mandjes zijn wel super leuk en je tante, wat lief!!!

Wilma zei

Vandaag iets koeler!! Dit was niet leuk meer.... bij mij in de woonkamer was het koel vergeleken bij buiten..... 26 graden!!

Misschien vandaag na de poets een mandje maken???
;o)

MarianneD zei

Gezellige verjaardag geweest Conny?Nu weer zo nu en dan aan de mandjes..Hoeveel heb je er al?Ze worden leuk met die ruitjes!