zondag 14 september 2008

KerstZó jammer dat ik deze week helemaal geen fototoestel had: ik was o.a. in de Vlindertuin in Luttelgeest en daar had ik natuurlijk prachtige foto's kunnen maken......... Ik heb het met mijn mobieltje geprobeerd maar met fladderende vlindertjes is dat heel lastig!

Naast al die leuke bezigheden moest er natuurlijk ook gewerkt worden. Ons Dear Jane-clubje heeft een Plan gemaakt: wij gaan binnenkort een weekendje weg en dan kun je natuurlijk niet een weekend lang gaan zitten breien dus er moest iets bedacht worden. Na een hele avond discussie van hoe en van wat zijn we eruit gekomen, we gaan een kerstquilt maken. Dus Sjaantje wordt zonder pardon aan de kant gezet (sorry Sjaan) en moet plaats maken voor Jezus, Maria en Jozef, daar zal ze toch niet boos om worden? We hebben inmiddels ook al een flinke voorraad stroken gesneden, voor de kerstballen. Thuis zullen we vast wat voorbereidend werk doen en het is de bedoeling dat wij na ons weekendje met een Affo terugkomen!!!


Posted by Picasa

12 opmerkingen:

Cindy zei

Dag Conny, ik las je berichtje die je had achtergelaten op m'n blog. Nou m'n poppeke staat te showen hoor en dan nog zo genant zonder ondergoed aan hihihi...
Maar wat woon jij mooi en wat heb je het gezellig! En al die mooie dieren om je heen. Ik heb ook zo'n lief donkerbruin hangoor konijn gehad, Sul was zijn naam. Echt een sul helaas geglipt uit onze tuin en in mijn handen het leven verlaten. Had niet eens een foto, dus ik kom wel even bij je kijken ok? Hartengroeten van Cin
http//cindycountryhome.blogspot.com

quiltendewilma zei

Erg mooi, die vlinders!!
Zag bij Marga ook al zulke mooie!!

Leuk om samen wat te gaan doen met z'n allen.
Dat zal wel een erg leuk kerst quiltje worden!!

Yvonne aka sommeke zei

'k Ben nu al benieuwd naar het eindresultaat van die stroken!
Fijn weekend!

Ellen zei

Leuk! De stroken alleen al zien er al heel gezellig uit. Alvast heel veel plezier!

Corrie zei

Conny, heel veel plezier gewenst in het weekend uit en we zullen het resultaat wel zien!

Annelies zei

Heerlijk, zo even weg met je quiltclub.
Ik zie al hele mooie stroken liggen.

groetjes Gerda zei

ojee..dat wordt vast een dolle boel!!!Gezellig met zijn allen een weekend uit..en hele plannen ...ben benieuwd wat het gaat worden,met hoeveel gan jullie???
wat en mooi vlinder trouwens...meestal heb ik wel een fototoestel,maar ik vergeet foto's te maken :0)))
fijne dag

Willeke zei

Heb je deze vlinder van internet geplukt of met je telefoon gemaakt? Als het laatste het geval is ben ik diep onder de indruk van je. Het is mij zowel in de vlindertuin in Emmen als die in Luttelgeest NIET gelukt om juist deze vlinder met gespreide vleugels op de foto te krijgen. Wat zijn dat een snelle fladderaars. Met de vleugels omhoog was geen probleem, maar het ging nou juist om die prachtige blauwe kleur he?
groetjes met een glimlach...

conny zei

@ allemaal: de stroken zijn inmiddels mooie kerstballen geworden.
@ Willeke: met mijn mobieltje gemaakt! Het zijn inderdaad vreselijke fladderaars, en het was er zo verschrikkelijk warm, maar ......ik heb héél veel geduld!

supergoof zei

Echt?????
Een Affo na het weekend????
Ik dacht dat er op een Bee altijd zoveel gekletst, gelachen én gesmikkelt werd,...
Dat worden dan heel weinig slaapuurtjes,...
:o)

conny zei

@ Ingrid: daarom zit ik nu ook zo hard in het voren te werken!

Anoniem zei

Conny

gezellig zo met je club even er tussen uit lijkt mij ook wel wat maar ja heb geen club hihih
trouwens je was vlakbij mij in luttelgeest ik woon aan de overkant van de kassen in blankenham ik kijk als ik boven in mijn hobbykamer staat op de kassen . ik woon aan een dijk .
groeten van christine