vrijdag 17 april 2009

Tijdgebrek
Het zal geen van jullie onbekend voorkomen: tijdgebrek. Ik had het afgelopen week in ernstige mate, werd heen-en-weer geslingerd tussen binnen en buiten, buiten heeft gewonnen! De bloemetjes springen de grond uit, maar zo ook het onkruid. De moestuin wordt met een beetje hulp weer een toonbare moestuin, waarschijnlijk zullen alle (wilde) konijntjes die hier rondhuppelen de komende tijd meer dan genoeg te eten hebben :o(

Dan kwam er nog een nieuw wereldburgerinnetje bij, waar iets voor gefabriekt moest worden, de top is klaar, hij is inmiddels gesandwiched en nu nog het doorquilten.
Maar met het mooie weer hebben we natuurlijk ook heel veel tijd in de tuin doorgebracht, in het gezelschap van ons eigen labje en DD bracht ook haar hondje mee:De viooltjes leverden ook een mooie foto op:


En juist wanneer je dan denkt even rustig buiten te kunnen zitten, staat Sjaantje te trappelen voor de deur: ze wil zó graag eens opschieten! Nou vooruit, een paar blokjes erbij dan.

En last but not least, nu sta ik klaar om te vertrekken voor de volgende aflevering van Pond House, er moeten geloof ik zo'n 82 logcabin blokken gemaakt worden dus misschien moet het maar weer eens een dagje gaan regenen............

11 opmerkingen:

Joke zei

Gebrek aan tijd? Mmm...dat klinkt bekend. Wat een schatjes van honden trouwens, en die Dear Jane blokjes, ook al zo leuk. Ga je echt voor volgende maand 82 log cabin blokjes maken of zullen we het in stapjes doen? Tot straks.

katrien zei

je hebt toch heel watgedaan,en ja tijd hé,heb er ook veel van tekort.

Gerda van der Kort zei

Ja, helemaal bekend! Ik heb met mezelf afgesproken, dat ik met mooi weer in de tuin zit te borduren of doorpitten en met slecht/gewoon weer zit ik lekker binnen te werken. Hoef ik niet meer iedere keer de keuze te maken en te twijfelen. Simpel: Mooi weer is buiten (hand)werken. Probleem opgelost. Nou ja, behalve dat van de tijd dan he.

Annelies zei

Tijd tekort, wie heeft dat niet. Het betekent wel dat je niet stilzit !
Mooie Dear Jane blokjes heb je erbij.

inge zei

gebrek aan tijd? ja, deze week merk ik het ook, de tuin, het werk, het huishouden, ... de lapjes schieten er dan wel een beetje bij in!

Corrie zei

Wat heet gebrek aan tijd?! We hebben gewoon veel teveel leuke dingen die we willen doen en kiezen is en blijft moeilijk, maar je hebt toch erg leuke keuzes gemaakt en niet stil gezeten, nou ja af en toe dan ;- ))
Geniet van het zonnetje en regen komt er zeker weer!

Anja.M zei

Ja de tijd vliegt soms voorbij, maar een paar steekjes per dag moet wel kunnen ook al gaat het dan langzaam.

Wilma zei

Nee tijdgebrek ken ik niet....
hahahha...

Mooi fot van je viooltjes zeg!!!!

gerda zei

Wat een heerlijke foto's weer en wat een gezellig verhaaltje...maar je hebt maar mooi weer veel voor elkaar gekregen...een toppie...mooie dj blokjes je tuin op orde...pfffft nu mag je even de tijd nemen hoor!!!
fijne dag

Anita (Sniet) zei

Heel herkenbaar. Vandaag gaat mijn blog over hetzelfde probleem. We gaan gewoon lekker door en dan komt het weer dik voor elkaar. En buiten is het ook goed handwerken.

MarianneD zei

Ik ken dat...;-))ik wil altijd ook zoveel...En nu helemaal...het lijkt wel of ik nergens meer aan toe kom..maar het is wel heel gezellig zo met een Lexie en daar gaat het toch om?