dinsdag 7 juli 2009

Eindelijk weer iets te showen

Het lijkt al wel vakantietijd hier, maar dat is het echt nog niet, ik moet nog heel eventjes geduld hebben. Maar ja, die warmte hè, er werd bitter weinig gehandwerkt. Bovendien kreeg ik een Zeer Hongerige Familie op DH-verjaardagsvisite dus heb ik flink staan bakken (letterlijk en figuurlijk) in de keuken.Er staat nu een bibberig lapje op de foto maar dat komt omdat-ie net uit een badje komt, straks even het strijkijzer erover en dan kan ik aan mijn laatste Country Quilt-patroontje beginnen!

Ik kan al weer heel vrolijke boeketten uit de tuin plukken, dat vind ik wel het leukste van de zomer!
En dan komt er zo'n Hongerig Familielid op verjaardagsvisite en die kan weer héél andere dingen met bloemetjes; kijk, die krijgt van mij dan natuurlijk een flink stuk taart in ruil hiervoor:Ik had gehoopt ook een foto te kunnen laten zien van de jonge eendjes, maar die mogen van moeders nog niet op stap; dat is ook wel veiliger hier want de kraaien liggen op de loer om zo'n smakelijk eendenkuikentje te verorberen, je moet er toch niet aan denken! Maar ik houd ze goed in de gaten, dus wie weet binnenkort :12 opmerkingen:

Guute zei

Ja bij mij kan't ook een tijdje duren vooraleer ik iets kan tonen. Er is altijd wel iets anders te doen. Maar 't is dan wel prachtig wat je hier nu showt!

carla zei

heel mooi borduurwerkje ,,en die eendjes wat lieff
en dat boeketje mag ook hier op tafel hihi

Francien zei

Wat een leuke foto,s Conny en bibberig of niet het ziet er heel mooi uit je stitchery...prachtig gedaan...leuke motiefjes ook.....voor bloemetjes en bloemstukjes is altijd een plaatsje toch en kun je niet teveel hebben....en die eendjes...smelt alweer!!
groetjes Francien.

Cybele's patch zei

Je hebt toch bergen werk verzet in de hitte! Mooi borduurwerkje, lekkere taart en op de eendjes gepast. Ze zijn schattig.

Joyce zei

Mooi bibberlapje!!! En gezellig hoor blommen uit eigen tuin en die speciale hortensia doet het 'm helemaaaaal!!

wilma zei

Prachtig!! Je laatste stitchery alweer.
Pas maar op dat je het niet gaat missen...

Anoniem zei

lief lapje, betere handwerktijden komen eraan, met dit weer lukt het een stuk beter ;)

marcella
nuttigenfraai.web-log.nl

Anoniem zei

Wat een leuke stitchery heb je gemaakt.Ziet er gezellig uit zo bij je, mooi boeket.Toch wel fijn als je een handige familie hebt.Nog gefeliciteerd met je man.

Willeke zei

Wat een leuke foto van die kleine eendjes! Mooi borduurtje ook!!
groetjes,

katrien zei

Mooie stitcherie.
En hoe schattig die eendjes.

Hennie zei

Je stitcherie is erg mooi geworden die bibbers strijk je er zo uit.
Schattige eendjes.
Groetjes Hennie.

Marijna zei

Gezellig logje weer. Zo'n ruil voor een maaltijd is dus de moeite waard. Lief die kuikens!Nu de jouwe nog begrijp ik!