maandag 2 november 2009

Schaar-etuitjeWe hebben een gezellig druk weekend achter de rug, beetje veel gelachen, beetje weinig geslapen en natuurlijk veel te veel appeltaart gegeten. Bij al dat gekwebbel bleef er niet veel tijd over om te handwerken maar het is me toch gelukt om het schaar-etuitje een walnotenbadje te geven. 't Ziet er nu niet meer zo eng-bleekjes uit maar heeft een mooi verouderd kleurtje gekregen.
Maar komende week ga ik de schade inhalen: koffertje pakken voor het quiltweekend met ons Dear Jane groepje! Er zal weinig ge-dear-janed worden maar dat mag de pret niet drukken. We zijn van plan alle quiltwinkeltjes in de omgeving onveilig te maken, hopelijk komen we niet al te veel wolwinkels tegen, want vorig jaar zaten de dames continue sokken te breien, da's toch geen gezicht voor een quiltweekend? En ik geloof dat ik dit jaar een heel relaxed weekend ga hebben: ik hoef niet te rijden, ik hoef niet te koken, dus ik ga heerlijk achteroverleunen en proberen de dames zover te krijgen dat de koffie mij ook nog aangereikt wordt ;o)))

20 opmerkingen:

katrien zei

Leuk scharen tasje hoor.
Veel plezier op jullie weekend.

Daniëlle zei

Het is echt een lief schaar-etuitje worden zo. Hoe maak jij een walnotenbadje? heel veel plezier in het quiltweekend, ben benieuwd wat je gaat maken! Mooie dag nog vandaag!

Annelies zei

Heel veel plezier op jullie quiltweekend !

conny's quilts zei

Heerlijk vooruitzicht zo'n weekend en breien ...??? nee, dat kan toch echt niet tijdens een QUILT weekend!! Geniet er maar van en laat je lekker verwennen.

Corrie www.wittebroodjes.web-log.nl zei

Conny, toen ik las dat je met walnoten aan de gang ging hield ik mijn hart vast, het leek me zo jammer van het prachtige linnen en borduursel, maar het is een pláátje geworden, ik vind het een schatje! Ik ga meteen no even opnieuw kijken, ik ben dol op deze sfeer die het heeft gekregen.
Fijn weekend uit gewenst!

Joke zei

Wat heeft dat walnotenbadje iets geweldigs toegevoegd! Fijn quilt-brei-koffiedrink-appeltaarteet-winkel-en-kletsweekend alvast!

Guute zei

't Is een keer iets anders dan thee! En 't geeft een heel mooi effect aan je etuitje!!!! En zo'n goede vooruitzichten: 't zal leuk worden.

Anoniem zei

het is wel een lieverdje hoor, dat etuitje. Fijn weekend!

marcella
nuttigenfraai.web-log.nl

Miranda zei

Och wat een snoepje zo een schaar etuitje! EN gezellig een weekeindje weg met de Dear Jane's...veel plezier samen en ben benieuwd naar je verslagje van het weekeind

Willeke zei

Oh zeg, jij heb héle goede vooruitzichten!
Uiteraard wens ik jullie allemaal heel veel plezier en ik kijk alweer uit naar je foto's.
groetjes,
(Mooi blaadje gemaakt trouwens, was ik nog bijna vergeten te zeggen.)

anneke zei

leuk dat geexperimenteer met walnoten, vind ik echt een leuke tip! en ik moest lachen om het idee dat er sokken gebreid worden als de dames geacht worden te quilten.
wat heb je gequilt?? eeh... nou ik heb wel nieuwe sokken voor je...

Balsemien zei

Mooi schaaretuitje! En wat klinkt dat gezellig een heel weekeinde lekker met stofjes bezig zijn en genieten met elkaar! Heel veel plezier!

Yvonne aka sommeke zei

'k Wens je ook véél plezier tijdens het komende quiltweekend!

Hennie zei

Je schaaretuitje is mooi geworden, veel plezier op het quilt weekend
Groetjes Hennie.

Anoniem zei

Conny, heel veel plezier op het quilt weekend.
groetjes, Gerrie

MarianneD zei

Lief etuitje! En hoe is je weekend geweest?
Helemaal super zeker?

MarianneD zei

Lief etuitje! En hoe is je weekend geweest?
Helemaal super zeker?

Tineke zei

Hi Conny,

Wat een schattig schaaretuitje laat je zien. Mooi geworden na het walnootbadje het is prachtig van kleur. Veel plezier met de meiden.

Joyce zei

Wat een gezelligheid!! Al een weekend veel gelachen mèt appeltaart erbij en dan ook nog eens zo'n leuk vooruitzicht!!!
Geniet er maar lekker van!!
:0))
En wat een heerlijk fris blaadje!
;0))

Marijna zei

Wat een lief etuitje!!Mooi vilten blad ligt erbij.