woensdag 2 december 2009

Het begint te komen!

De kerstkriebels zijn in aantocht, nog een paar nachtjes slapen en dan mag ik de zolder op om de spullen tevoorschijn te halen.

Zondag was hier een Ongeduldig Schoonzusje op bezoek. Tja, wat moet je dan, er was snel iets verzonnen en al gauw zaten we ijverig een kerstboom te maken. De boom staat nu, er kan nog wat versiering omheen maar ik heb het lapje wijselijk met het onhandige ding meegegeven en wie weet hebben we er straks weer een quiltster bij?
En dan was ik vorige week nog even bij Intratuin en daar zag ik kerststrikken liggen voor een prijs die ik niet leuk vond, dus thuisgekomen even wat uitgeprobeerd (sorry Intratuin) en het is zó simpel om van 3 lapjes een leuke strik te maken, ik zal er foto's van laten zien:

:


Tot slot nog een foto van een slapend hondje, je moet even puzzelen om te zien hoe hij erbij ligt, maar het is duidelijk dat hij voorlopig niet gestoord wil worden, het lijkt wel of hij aan z'n winterslaap is begonnen!

Posted by Picasa

11 opmerkingen:

Anoniem zei

nou, "onhandig" schoonzusje is veel handiger dan ze zelf weet, dat blijkt wel weer!
Anny

Mascha zei

Heel leuk die kerstboom. leuk bedacht. Wat lief die foto van jullie hond.
Groetjes Mascha

Daniëlle zei

O geweldig dat opgevouwen hondebeest, zo gek heb ik het Yvette nog niet zien doen! Het is toch heerlijk om te zien joh!!!! Hou de schoonzus maar goed in de gaten, voor je het weet gaat het virus niet meer weg hihi. Mooie dag nog verder!

Miranda zei

Haha, zo herkenbaar van dat beest! Onze Sam is nu het weer plots zo kou en guur(waterkoud) is(erg ongewoon hier trouwens), ook zo graag aan het slapen. Gelijk een weer heel ander beest! Maar je boompje en strik zijn leuk zo Nu nog je kerststukjes....Groetjes uit Virginia

Guute zei

Boompje, strikje, hondje:allemaal even leuk. Ik heb nog geen enkele van mijn schoonzussen kunnen bekeren tot het quilten en dat zal waarschijnlijk ook nooit lukken. Bij mijn zus zelfs niet.

Annelies vdB zei

Een nichtje van mijn man quilt, maar in de verdere familie helaas niemand. Zou wel gezellig zijn.
Wat een leuke kerstboom.

Roos zei

Wat leuk die ster en wat simpel.

MarianneD zei

Joh,jij krijgt straks nog een familie vol met quilters!
En wat een lieve foto van jullie hond...ik zou er zo bij gaan liggen...;-)

Anoniem zei

dat wordt een rustige kerst, zo zonder hondje, (warm dekentje erover?) Eerst maar eens even de Sint vieren en wegwerken en daarna..... snel ook ik naar de zolder :)

fijn weekend

marcella
nuttigenfraai.web-log.nl

Yvonne aka sommeke zei

Bedankt voor de strik-uitleg!
'k Zou zo bij 't slapende hondje willen kruipen!

Marijna zei

Leuke tas!! en die strik lijk me ook wel wat! sosm zijn de dinge zo schandelijk duur!! En wat zijn ze leif als ze slapen!!!