maandag 14 december 2009

Kom sfeerproeven in Geesteren

Dat is de titel van de affiche die ik vanmiddag van de buurman kreeg. Natuurlijk wist ik wel dat dit stond te gebeuren; Handig Zusje en ik zijn al dágen druk bezig om het één en ander voor te bereiden. Het wordt vast weer een gezellige markt, hopelijk krijgen we ter verhoging van de feestvreugde nog een beetje sneeuw erbij. Buiten zorgen de midwinterhoornblazers voor de sfeer en binnen zullen wij ons best doen!Het zou natuurlijk leuk zijn om al mijn bloglezers in levende lijve te ontmoeten; dan zal het hier een feest worden als nooit tevoren! Wellicht ten overvloede zet ik er nog even bij dat het Geesteren Gelderland is, er ligt nl. ook een Geesteren in Overijssel (daar heeft zelfs de postbode, ondanks postcodes, tegenwoordig nog wel eens moeite mee).Dus dames, neem je heer onder de arm en spoed je richting Geesteren a.s. zaterdag!Ik ga nu snel weer aan de slag, want we moeten natuurlijk wel iets te showen hebben.........

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Klinkt gezellig!! Ben benieuwd wat jullie te showen hebben.

Daniëlle zei

Heb even het afiche gelezen: leuk wat er allemaal wordt gedaan! Jammer zeg dat ik dan ergens anders ben, anders had ik het erop gewaagd hoor!! Mooie avond nog!!!

Annelies vdB zei

Ik ben bang dat ik zaterdag heel wat zuidelijker zit.
Veel plezier !

Guute zei

Voor zoiets ben ik altijd te vinden. 't Is wel een beetje heel ver voor mij. Dus zal ik wel het verslagje op jouw blog komen lezen.

Joke zei

Veel plezier en succes met de voorbereidingen! Als het even kan kom ik kijken wat jullie er van hebben gemaakt. Je kent mijn gezicht dus dat is makkelijk toch?

Anoniem zei

wat een sfeervol programma, ik zou er bij willen zijn maar ik heb al een andere ontmoeting met een blogger ;)
Heel veel plezier zaterdag en succes!

marcella
nuttigenfraai.web-log.nl

MarianneD zei

Ik zou wel willen maar ik zit zaterdag in het Gelredome...bij het kerstconcert van André Rieu,samen met man en moeders!
Maar veel plezier Conny,ik hoor wel hoe het geweest is!

Miranda zei

Wat ziet het er allemaal gezellig uit, maar ook het dinertje afgelopen zaterdag zal echt niet verkeerd geweest zijn. BEn benieuwd naar je volgende blogverslag. Knuffel uit het zuiden des lands van mij