woensdag 24 februari 2010

De Tassssss



Ik ga er bijna van grommen, je ziet hier een a.s. buiten- en een binnenkant van een quilttas. Héél erg handig als-ie af is, alles kan erin, erop en eraan. Maar ik heb wel met mezelf afgesproken dat ik nóóit van mijn leven meer zo'n tas ga maken, het is zeg maar niet echt mijn ding. En dat is netjes uitgedrukt. Zelfs de batterijen van mijn fototoestel begaven het, anders had ik nog wat leuke logcabinzakjes kunnen laten zien maar dat komt dan de volgende keer, dan is de tas hopelijk helemaal af!



Gelukkig hebben we vanavond Dear-Jane-Bee, kan er eindelijk weer een blokje aan mijn verzameling toegevoegd worden, ik heb nu ongeveer 50 blokjes!


14 opmerkingen:

Miranda zei

Ziet er veelbelovend uit Conny, maar hoop toch nog op een vervolg van je foto's van je tas. En al 50 Dear Jane's ....go conny go! Groetjes uit Virginia

Anja.M zei

Je bent goed op weg met je Dear Jane.
Ben benieuwd naar het eindresultaat van je tas.

conny's quilts en creaties zei

De stof is in elk geval erg mooi, dus de tas wordt vast ook prachtig! Dus maar even doorbijten... Veel plezier op de DJ bee

Annelies zei

Ja, ik zit hier soms ook met een ggrrrrrr gevoel. Moet niet te vaak voorkomen hoor.
Veel plezier op de bee.

Yvonne aka sommeke zei

Ja, zo'n tas is best ingewikkeld en vraagt véél werk (ik herinner me het werken aan m'n "valies" nog goed)
Maar doorbijten hoor, als ie klaar is zal je er héél trots ook dubbel van genieten!

Daniëlle zei

Wat is er mis met de tas? Ja, soms kost het wat meer tijd dan dat we dachten, maarre ...dan heb je ook wat hoor!! Komt heus goed! Mooie dag verder! XXXD

Hennie zei

Succes met je tas en veel plezier op de Dear-Jane-Bee.
Groetjes Hennie.

Jossie zei

Gewoon een even laten rusten en dan weer verder gaan, dan lukt het meestal wel. De stofjes zijn erg leuk, het wordt vast een mooie en handige onmisbare tas!

Anoniem zei

Misschien staan je handen ook nog eventjes verkeerd om zo'n ingewikkelde klus te klaren. Ik hoop dat het resultaat straks wel naar je zin is en dat je de tas met plezier zult gebruiken.
marcella
nuttigenfraai.web-log.nl

Mascha zei

Ik zou het ook even laten rusten en als je er weer aan begint zal het een stuk makkelijker gaan. wel Mooie stofjes gebruik je voor je tas.
Groetjes Mascha

MarianneD zei

Haha,soms gaat het quiltpad niet over rozen Conny...even doorbijten..;-)

Margreet zei

Hoi Conny, je krijgt van mij een verrassing, kom je even op mijn blog kijken? Groetjes, Margreet

quilting Jeannet zei

Ik moest wel even lachen hoor Conny, blij dat er meer mensen grommen als er iets niet helemaal lukt.......nachtje er over slapen en het komt (meestal....) goed....

groetjes, fijn weekend, Jeannet

Corrieneeltje zei

Wat jammer Conny dat je zoveel irritatie oploopt bij het maken van deze tas, want hij is erg leuk. Soms wil het gewoon niet en gelukkig hóef je hierna ook niet meer van jezelf, kun je weer heerlijk andere dingen doen.