zondag 28 februari 2010

Handwerkbeurs

Afgelopen vrijdag was het dan zover, we gingen gezellig met z'n drietjes (Handig Zusje, Handig Schoonzusje en ik) richting Zwolle. En ohh, wat was het druk, dus begonnen we eerst maar eens met een bakje koffie met iets lekkers erbij. Daarna de hal in en proberen een blik te werpen in een stand. Dat viel echt niet overal mee, soms moest je gewoon even geduldig op je beurt wachten. Maar dat neemt niet weg dat we toch het één en ander hebben gekocht, ik zal mijn buit laten zien:

Een inspirerend lapje, leuke lapjes voor een toekomstig project, een paar lapjes voor mijn Dear Jane (ja, daar doe ik zo héél af en toe ook nog iets aan!). Leuke bedeltjes om aan een quiltje te hangen. En ik zag Gerda bezig met de hexagonnetjes, dacht aan mijn mand met allemaal rest-stukjes en hopla een nieuw project was geboren. Daar heb ik vanmiddag al heerlijk mee zitten prutsen.

Om vijf uur moesten we echt naar buiten gejaagd worden, toen was het nl. pas rustig en kon je overal goed rondkijken. Moe maar voldaan zijn we huiswaarts gereden, een hoofd vol ideeën en een tas vol ingrediënten voor al die ideeën, wat wil een mens nog meer? Het tijd-winkeltje vonden we op deze beurs ook niet, dus zullen we zelf tijd moeten maken! En daar ben ik aardig handig in geworden, moet ik zeggen ;o)))

Bij thuiskomst werd ik verrast met een mailtje van Margreet (Home Sweet Home) dat ik een Beautiful Blogger Award kreeg van haar, dus toen kon mijn dag helemaal niet meer stuk. Eigenlijk moet ik nu 7 (eigen-)aardigheden over mijzelf noemen, maar dat laat ik graag aan anderen over en ik geef deze Award dan ook graag door aan al mijn lezers want ik vind dat die hem verdienen!

15 opmerkingen:

katrien zei

OH,hier ook al zo'n mooie aankopen.

Yvonne aka sommeke zei

Wat een buit zeg!
Proficiat met de award, helemaal verdiend!

margreet zei

Wat een mooie dingen heb je gekocht! Een klein beetje jaloers ben ik nu wel hoor. Heerlijk hè, even lekker shoppen.Groetjes, Margreet

Mascha zei

Wat een heerlijke aankopen.
Groetjes Mascha

MarianneD zei

Leuke buit Conny! Ik heb de dresden plates bij Gerda gekocht en natuurlijk ook de lijmpen...wat kan je daar een leuke dingen mee maken..;-)Het was zaterdag ook druk,pas aan het eind van de middag kon je overal goed bij...

WilmaKuin zei

wat een heerlijke aankopen heb je gedaan!! Fijn dat je het zo naar je zin hebt gehad...

Annelies vdB zei

Leuk dat jullie het in Zwolle zo naar je zin hebben gehad !

Guute zei

Je hebt je eens goed laten gaan: prachtige aankopen!

gerda zei

wat een leuke spulletjes heb je gekocht!! die bedeltjes dat zijn ook droppies!!!
en leuk hé die hexagonnen...;0))
ik kan er nu best wel een aantal aan elkaar zetten..zoveel geplakt...maar er liggen ook weer andere dingen te wachten...DJ..wordt ook ongeduldig....;0))
fijne dag!

Anoniem zei

een heerlijk dagje uit met een mooie buit ;) wat wil een mens nog meer?

marcella
nuttigenfraai.web-log.nl

Daniëlle zei

Ja, wanneer je als Handig Trio op stap gaat kun je niet met lege handen thuiskomen!! Mooie stofjes!! Mooie avond! Groeten, Daniëlle

Marijna zei

Haha, er uit gegooid worden op de beurs! Jullie hebben het lang volgehouden! Ik was er zaterdag. Heerlijk om er rond te struinen. Ik heb erg weinig gekocht, maar heb gezellige gesprekken met stand houders gehad. En natuurlijk ideen oip gedaan. Je hebt leuke lapjes gekocht.

Hennie zei

Oooh wat heb jij leuke stofjes en frutsels gekocht op de beurs, ik krijg steeds meer spijt dat ik niet naar de beurs kon, volgend jaar neem ik een snipperdag en ga ik WEL.
Groetjes Hennie.

Berbel zei

Wat leuk dat je dochter ook Berbel heet. ik ben in heel m´n leven nog nooit iemand tegengekomen (letterlijk) die ook Berbel heet.
Hier in Duitsland wel; maar dat zijn geen echte Berbels, dat zijn Bärbels! Ha-ha.
Groetjes Berbel

Joyce zei

Oooh wat een mooie aankopen. Dat lichtblauwe stofje zo naast dat bruin.........:0)))