zondag 2 mei 2010

Wat een week

We zijn terug van een heerlijk weekje vakantie in Zeeland. Man en kinderen gingen allemaal mee, heel gezellig zo weer even allemaal bij elkaar! Maar we hadden ook nog een onverwachte vakantieganger mee. Spike, onze ouwe-trouwe bruine labrador, zou zondagavond opgehaald worden door zijn oppassers. We brengen hem, vanwege zijn leeftijd (12) eigenlijk nooit meer naar de kennel, dat kan hij niet meer volhouden. Gelukkig hebben we in de familie verschillende adresjes waar hij naar toe mag. Maar deze keer liep het anders. Spike kreeg 's zondagsavonds een tia of een beroerte, wat het precies geweest is weten we niet; in ieder geval konden en wilden we hem op deze manier niet aan zijn oppas meegeven. We hadden afgesproken dat wij dan thuis zouden blijven en de kinderen naar Zeeland te laten gaan. 's Maandagsmorgens was Spike echter weer helemaal de oude, er was niks meer aan hem te merken dus we besloten hem mee te nemen naar Zeeland. En zo had hij dus ook een heerlijk weekje, voor het eerst van zijn leven de zee gezien, hij vond het best wel eng, die golven maar van een klein afstandje vond-ie het allemaal prachtig. Wij trouwens ook, we zagen zelfs 3 zeehondjes in zee spelen, geweldig! De foto is niet heel erg duidelijk maar ik vond het zó leuk!


Thuisgekomen de koffers uitgepakt, het zand uit alle schoenen en kleren geschud, wasjes gedraaid, je kent dat wel. Kinderen weer naar hun eigen huisjes, kortom iedereen weer lekker bezig. En dan: Telefoon; onze makelaar. Het lijkt erop dat ons huis nu toch verkocht is. Grote griezels, dat was natuurlijk wel de bedoeling, alleen hadden we het in deze tijd niet verwacht nu, dus er werden acuut allerlei knoppen omgezet; wij zijn dan wel hobby-verhuizers (mijn schoonvader noemde ons altijd al een stelletje zigeuners ;o)) maar bij vorige verhuizingen wisten we altijd van te voren waar we naar toe gingen en nu weten we dat dus nog absoluut niet. Spannendddddd! De komende tijd gaan we dus druk op zoek naar een leuk plekje. En we gaan nog even flink genieten van ons huidige plekje, want dat was wel héél erg supermooi.

Ik ga proberen mijn blog-lees-achterstand in te halen, de komende tijd zal ik waarschijnlijk wat minder hier te vinden zijn maar als er nieuws te melden is, horen jullie het!
Posted by Picasa

18 opmerkingen:

pauline zei

Van harte gefeliciteerd met de verkoop van jullie huis. En zeker spannend om op zoek te gaan naar een nieuwe woning.
Dan zal er de eerste niet veel tijd om te quilten zijn....of juist wel, ter ontspanning.

Succes met de zoektocht en nog een fijne zondag

yvonne zei

Gefeliciteerd met de verkoop van jullie huis en dat de hond weer is opgeknapt dat is heel belangrijk .
Wij hebben afgelopen vrijdag onze oudste hond na 5 maanden ziekbed moeten laten inslapen .
Een nieuwhuis zoeken is natuurlijk geweldig ....

Margreet zei

Nou zeg, jullie hebben ondanks alles toch nog een heerlijk klein weekje gehad.Gelukkig is Spike weer opgeknapt.Dat wordt een spannende tijd voor jullie hoor, met een verhuizing in het vooruitzicht. Komt heus wel goed hoor! Groetjes, Margreet

Guusje, zei

Gefeliciteerd met de verkoop van het huis. En nu op zoek naar iets anders wel erg leuk weer. Fijn dat jullie alsnog een leuke week in Zeeland hebben gehad. Leuke foto van de zeehonden. Goed dat Spike weer is opgeknapt en wat leuk dat hij mee is gegaan.

Daniëlle zei

Ohh dat is van hoge bergen, diepe dalen, schrikken van Spike, kriebelen over de verhuizing, heerlijk met elkaar weg: dat zijn nog eens tropendagen hihi! Gelukkig hoor dat Spike is opgeknapt! Succes met lezen van de blogs en met de verhuisvoorbereidingen! Mooie avond nog, groeten, Daniëlle

Yvonne aka sommeke zei

Dat was zeker schrikken met Spike, gelukkig kon hij samen met jullie nieuwe energie opdoen tijdens de weldoende vakantie!
Proficiat met de verkoop van jullie huis en succes met de zoektoch naar een nieuw woonplekje!

Miranda zei

Wat is het ondanks Spike's aanvalletje, toch nog een leuke vakantie geweest. En helemaal super is dat je huis verkocht is! Ik weet nog wel een leuk vakantiehuisje in Virginia voor de hele familie.....compleet met herten vrij in je tuin!

Anoniem zei

ik zit eens lekker bij te lezen want ook ik was eventjes weg en zie een zeehondje van stof. Volgende logje heb je een levend trio gezien, wat een toeval en wat ontzettend leuk!
Fijn dat jullie huis verkocht is. Er staat zoveel te koop dat het vinden van een nieuw plekje vast niet al te moeilijk is.

marcella
nuttigenfraai.web-log.nl

goof zei

JIPPIE het is gelukt!
Heb je nog wat tijd, of moet je op stel en sprong,....

conny ten berge zei

Miranda: die hertjes hadden we hier ook, ik zal ze missen!

Ingrid: waarschijnlijk willen ze er redelijk snel in, dus ik vrees voor wel wat stellen en sprongen ;o)))

Shirley zei

Proficiat met de verkoop van het huis (wat een zegen in deze tijd) en natuurlijk ook met het herstellen van jullie lieve hond. Leuk van die zeehondjes, voegt iets extra's toe aan het vakantiegevoel.

Annelies vdB zei

Wat fijn dat jullie huis is verkocht.
Gelukkig dat het met Spike weer goed gaat. Zou hij ook zo hebben genoten van dat weekje ? Vast wel.

christine zei

wat heerlijk dta jullie huis verkocht is als je nog een leuk huis zoek het staat in Duivendrecht aan de rand van Amsterdam een 2 onder een kap woning!
tja ook ik wil er wel ens van af .!!

gelukkig is jullie hond weer de oude en heef ze een heerlijk weekje gehad aan zee.

christine

Joke zei

Wat fijn voor jullie! En nu maar op zoek naar net zo'n leuk huisje maar dan iets kleiner.

Cybele's patch zei

Wat een heftig verhaal over Spike. Gelukkig dat het nu weer goed gaat met hem.
Wat fijn dat jullie huis verkocht is. Nu wordt het zoeken naar een ander mooi plekje. Veel succes, de keuze is enorm op het moment.

Joyce zei

Hé!! Wat zullen jullie geschrokken zijn van die toeval/tia van Spike!! Onze Bo (ook 12) heeft dat 2 jaar geleden ook gehad en naderhand niks meer van gemerkt.
Wat zittie daar prinsheerlijk om zich heen te kijken, het is echt nog een knappert met al een mooie leeftijd!!
Oeps wat spannend dat jullie huis verkocht is!! Ik vind dat zo knap dat je zo'n stap neemt....... ben superbenieuwd naar jullie nieuwe onderkomen......(jullie ook ;0)) )
De foto's van jullie huidige stekkie zien er altijd fantastisch uit. Die paashaas kijk ik nog weleens terug!! Succes met het zoeken/vinden van weer een mooie plek!!

Anja.M zei

Dat is zeker spannend allemaal.
We zien het wel als je wat te melden hebt.
Het is nu een drukke tijd wat je tegemoet gaat.
Fijn dat het met Spike weer goed ging.

Willeke zei

Inderdaad super spannend joh!
We gefeliciteerd dat jullie je huis hebben verkocht.
Ik zal duimen voor een leuk nieuw plekje 9voor zo'n stelletje zigeuners) grinnik
groetjes,