donderdag 8 november 2007

G-9 Mary's Journey


Het tempo zat er lekker in vandaag, G-9 was een leuk blok om te maken, vond ik. Op deze foto staat hij nog in de ongestreken versie; dat vind ik trouwens vaak het moeilijkste, zeker bij zo'n blok als deze, er zitten zoveel naadjes in. En bovendien is strijken nou niet bepaald mijn favoriete bezigheid! Maar het weer werkte ook mee, lekker bij het kacheltje, wat wil een mens nog meer?
En nu niet denken dat ik de hele dag gezellig blokjes zit te maken, nee hoor, het was eigenlijk best een stormachtig dagje; DH kwam thuis met een heel griezelig oog, dus daar zijn we even mee naar Dear Dr. gegaan. Gelukkig viel het mee, hij hoeft niet 6 weken absolute bedrust, wat hij waarschijnlijk gedacht had, haha.
Daarna nog even bij de outletverkoop gaan kijken; ik heb nog wat ouderwetse lakens meegenomen, die kan ik mooi gebruiken als achterkantje voor ..... van alles en nog wat.

En ik kon onverwacht nog kaartjes krijgen voor de musical Ciske de Rat, het is pas 28 februari 2008, maar leuk om zoiets in het vooruitzicht te hebben. En DD: wil je deze datum vrijhouden?

3 opmerkingen:

joke zei

Wat heb je dat weer mooi gedaan Conny! Ach ja, mannen en kwaaltjes... Zorg maar goed voor hem!

Annelies zei

Wat leuk, al weer een blokje. Ik ben even met de pakjespost van Bep bezig, maar dit weekend moet ook Sjaan even langs komen.

Ellen zei

Wat een mooi blokje weer! Mooie stof heb je gebruikt.
Mijn Sjaan ligt al een hele tijd stil. Ik werk gelijkop met mijn moeder, maar zij heeft cursus en een nieuwe baan en ik ben druk met studeren... Ik hoop dat ik binnenkort weer wat tijd vind om eraan te werken.