maandag 5 november 2007

Letterlap

Vanmorgen zag ik op de log van Ingrid een mooie letterlap; die van mij is in 2003 gemaakt en was eigenlijk het begin van weer fanatiek gaan handwerken. Vroeger (!) kon ik breien, borduren, haken, kantklossen, noem het maar op en het werd geprobeerd. Daarna werd het een paar jaar rustig op handwerkgebied en deze letterlap is dus zo ongeveer het eerste waar ik weer mee begon.


Naast de letterlap hangt een " geweven" schilderijtje van J & J Cash, Coventry. Ik heb het gekregen toen de oudste DS werd geboren.

Verder ben ik aan het proberen een slideshow op het log te plaatsen, dat lukt nog niet erg, dus alle tips zijn welkom. En ik blijf het gewoon proberen, misschien leest een DS dit en kan zijn hulpbehoevende moeder helpen???

De koe staat weer in de wei, het lijkt hier wel lente, er worden kalfjes geboren, een hoogzwangere koe springt uit de wei, maar gelukkig is ze ook weer teruggehuppeld.

7 opmerkingen:

Joke zei

Hai Conny, ik had op je vorige berichtje ook gereageerd maar dat is niet goed gegaan schijnbaar.
Het is overigens een schattig hongerig mensenkind. Dat was vast lekker genieten. Wat een mooie letterlap laat je hier zien. Fijn hè, al die verschillende handwerktechnieken? We zijn echte bofkonten dat we dat doen!

Anoniem zei

dat was dan meteen een goed begin :o)

ben eventjes gaan 'googlen' naar J & J Cash, want daar had ik nog nooit van gehoord,... ze hebben zelfs kerstkaarten,...

ben zeer benieuwd naar je slide show,...
en dat van die koe, dat had ik wel willen zien ;o))))))))))))))

groetjes van ingrid h.g.

www.supergoof.web-log.nl

Anoniem zei

sorry, ik ben erg verstrooid, je slide show staat er al!!!!!!!!!!!!!!!!!
groetjes van ingrid h.g.

Annelies zei

Een hele mooie letterlap. Ik ben vanochtend een poging aan het wagen zelf mijn Quaker in te lijsten, maar ik denk dat ik het toch maar aan een professional overlaat.

Groeten,

Annelies

Katrien zei

Voor het eerst op je log,en ik zie hier ook hele mooie dingen.

quiltendewilma zei

Oh wat heb ik heerlijk op jou blog rond gekeken. Je maakt mooie spullen!!!
:o)

Ellen zei

Mooi gemaakt hoor!! Ziet er gezellig uit.

Hoe is het met de rondhuppelende koeien? :o)

Leuke foto vanboven, met dat kalfje

*zwaai*