donderdag 26 juni 2008

The day after

Vanmorgen een beetje "duf" begonnen na het feest van gisteren. De leerkrachten zongen uit volle borst, de leerlingen waren heel ludiek in groepjes ingedeeld (zal veel mensen niet verbazen dat DS in groepje De Feestbeesten zat). Het was letterlijk en figuurlijk allemaal geslaagd, we zijn 's avonds nog met een heel clubje uit eten geweest ter afsluiting van het geheel en de heren (de dames natuurlijk ook) zijn helemaal klaar om de wijde wereld in te trekken, wat zeg ik, ze staan te trappelen van ongeduld!

Maar dan kost het soms wat moeite om 's ochtends weer op gang te komen, ben dus eerst maar eens de tuin ingedoken om wat frisse lucht te snuiven en wat ik toen aantrof: het is feest in de tuin, geniet maar even mee:Doorkijkje naar de boomgaard en het geitenweitje:


En dit is het hekje naar de moestuin:
Zo, nu ga ik maar eens aan de slag, genoeg gelummeld voor vandaag!

6 opmerkingen:

groetjes van ingrid hg zei

Hoi Conny,

ik heb gezellig met je mee gewandeld,...
;o)

En natuurlijk blijven 'hangen' bij het hekje naar de moestuin,...
:o)

www.supergoof.web-log.nl

betty zei

Conny, wat een heerlijke tuin, het ziet er allemaal zo verzorgd uit!

MarianneD zei

Conny,ik ben ook met je meegewandeld..wat een leuk hekje bij de moestuin en wat een leuke quilt hangt daar...Jij geniet ook zo van alles in je tuin he?Ik ook,probeer elke dag wat foto's te maken want elke dag is er wel weer wat anders te zien.....

conny zei

Ingrid, ik dacht al dat ik je zag sjouwen, met een quilt onder je arm.....

Betty, dank je wel.

Marianne, ik vind het iedere dag weer een wonder om te zien hoe mooi de tuin wordt; 4 jaar geleden was hier nog geen huis, geen tuin, alleen weiland!

Corrie zei

Op deze manier lummelen is heel erg gezond voor een mens en ik heb met alle plezier meegelummeld Conny(^_^)

Ellen zei

Conny, wat een heerlijke tuin!! Ik wandel graag even met je mee :o)