maandag 2 juni 2008

Geduld werd beloond

Ik heb er vele morgens voor moeten rondsjouwen met mijn cameraatje, maar mijn geduld is beloond. Wat was het geval, iedere keer wanneer ik zònder camera op stap ging, zag ik 'm zitten, dit uiltje. Had ik de camera wèl bij me, dan was het verstoppertje spelen. Maar uiteindelijk is het dus gelukt, mooi hé?En kijk hier eens, wat eerst 3 kattige konijnemeisjes waren, die ruzie maakten dat de vlokken in het rond vlogen; nu zijn ze aan het overleggen welke ontsnappingspoging ze gaan ondernemen:Hieronder nog een foto van een werkje dat ook al een hele poos lag te wachten. Het is een pakketje van Atelier Sterre. Je kunt er een klein notitieboekje indoen. Is wel handig voor mij, dan kan ik mijn boodschappen fatsoenlijk opschrijven en kom ik niet thuis met een tas vol boodschappen waar dan de dingen die ik héél erg nodig heb, weer niet inzitten!En wie o wie stuurt Sjaantje weer mijn kant op, of zou ze het ook te warm hebben?

13 opmerkingen:

groetjes van ingrid hg zei

Sjaan ligt hier uitgeteld met een ijszak op haar hoofd,... maar ze vermoed dat het bij jou koeler is,...

Dat komt waarschijnlijk omdat de konijnenmeisjes er toch nog fris uitzien met hun bontjas aan,....
Dus Sjaan is niet meer te houden, én al onderweg!
;o)

Wat denk je, zou jouw prachtige uil ook post rondbrengen,...jeweetwel à la Harry Potter,...

Als dat zo is, laat dan aub geen brulbrieven van Sjaan, richting mij sturen,...
Als ze weg is ga ik lekker iets anders doen,...
Of dacht je van NI?
;o)))))))))))))))))

www.supergoof.web-log.nl

Gerda zei

Wat een beautie van een foto!!!!En wat sjaan betreft ze kwam hier ook al langs..maar ik ben achter de bank gaan zitten...pfff effe NI hoor..
Als ik d'r wil zien ga ik ff bij GOOF langs..daar ziet ze er zoo mooi uit!!!!
Bij jou voelt ze zich ook al thuis want er zit hier wel schot in.....
Nee ...ook geen BRULBRIEVEN naar mij!!!!!!

Yvonne aka sommeke zei

'k Dacht dat Sjaantje straks hier gepasseerd is onderweg van Nederland naar België. Is ze aangekomen? Ik heb ze NIET tegengehouden! ;-)
Mooie foto's weer!

Annelies zei

Ik denk echt dat Sjaan bij Ingrid is blijven plakken. Er wordt daar heel hard gewerkt !

conny zei

Ingrid, dan moet je haar ècht nog een duwtje geven! Anders sta ik niet in voor die brulbrieven, dan ga ik ze hoogstpersoonlijk schrijven.
Gerda, gewoon doorgaan, doe ik ook.
Yvonne, ze moet echt van België naar Nederland, ze is nog niet aangekomen...... DH was haar voor vanavond, die kwam van Hong Kong naar Nederland en wil ook nog een beetje aandacht.....
Annelies, Ingrid is niet bij te houden hè? Zou het toch iets koeler zijn in het noorden?

wilma zei

oeps Sorry... ik heb haar opgehouden vanavond. Ik zal haar nu naar jou sturen, Conny. Ik wist niet dat ze naar jou nog moest!!!
Ze is wel een beetje moe hoor. Ze heeft zo hard gewerkt met Ingrid!!
:o)

Anoniem zei

O Conny,is dat een steenuiltje?Wij hebben er ook zo eentje,hij vliegt 's avonds om de boerderij en maakt zo'n leuk geluid...Wat een lieve konijntjes...,schattig opschrijfboekje,weer veeeel te zien bij jou!Ik ga Sjaantje eens onderscheppen,een klein blokje moet toch wel kunnen?

MarianneD zei

dat was ik dus....hihi

Joke zei

Wij hadden jaren geleden ook zulke lieve konijnenmeisjes. Dwergjes was ons gezegd. Het zijn behoorlijke reuzen geworden die binnen korte tijd jonkies hadden. Bleek er dus een mannetje tussen te zitten. Wel heel leuk natuurlijk maar niet echt onze bedoeling.

conny zei

Wilma, ik zag haar net al om de hoek kijken hier, ze is in aantocht!

Marianne, ik denk ook dat het een steenuiltje is, maar ik weet het niet zeker.

Joke, dat is ons ook al eens overkomen: toen de kinderen klein waren, hadden ze het konijn van de buren erbij gehaald voor een praktijkles biologie, de gevolgen kun je raden!

Corrie zei

Wat heerlijk toch om zo'n prachtige natuur rondom je te hebben, ook wij zijn bevoorrecht met veel groen om ons heen en dan denk ik aan alle mensen die met kinderen in een flat wonen in een bloedhete stad. Wat ben ik dankbaar voor mijn woonplek. Prachtig dat uitltje en die schattige wollebolletjes. Een enig mapje Conny en je stof- en kleurgebruik is heel erg geod.

Ma Ria zei

Mooie foto van het uiltje, de andere foto's zijn ook heel mooi, maar ik heb wat met uiltjes!

Willeke zei

Prachtig die uil zeg!!!!!!!!!! Wauw! leuke mandjes ook joh!
groetjes, W.