zaterdag 15 december 2007

De kerstman

Vandaag is de kerstman bij ons gearriveerd. Het is er wel een met bepaalde problemen, want hij verblijft tot 2 januari bij ons op het toilet........
In de loop der jaren is zijn snor een beetje gaan hangen, zie ik, en hij heeft een gaatje in z'n neus.
Kommer en kwel dus met de kerstman, vandaar ook dat hij naar het toilet verbannen is. Maar je kunt zo'n manneke toch ook niet hup bij het grof vuil kieperen?

Verder hebben we vandaag de kerstboom gezet, en dan komt er altijd "oud spul" uit de doos; zo ook deze engeltjes, ik denk dat ze al wel zo'n 20 jaar zijn (of is dat niet oud voor een engeltje?). Volgens mij heb ik toendertijd de hele familie verblijd (?) met mijn frutsels. Het linker engeltje is zo oud, dat zijn vleugeltjes al helemaal krom staan, misschien van de reumatiek?

4 opmerkingen:

Annelies zei

Leuk hè, dat Bep dat hart bij de pakjespost had gedaan ?

Anoniem zei

ik heb de engeltjes ook nog, maar zag gisteren bij het uitpakken van de kerstboomdoos de muisjes ze ook lekker vonden..............
zusje

groetjes van Ingrid H.G. www.supergoof.web-log.nl zei

Hoi pakjespostmeisje! :o)

Zeg, 't is duidelijk te zien dat de kerstman al heel wat heeft meegemaakt.
Volgens mij is hij met z'n arreslee behoorlijk aan 't botsen geweest,... zo aan zijn brilletje te zien,....
zei 't andere pakjespostmeisje,...

conny zei

Gezellig hè, Annelies, die kleine cadeautjes bij de pakjespost!
En wat jammer, zusje, dat de muisjes ze ook lekker vonden (misschien weer een aanwijzing i.v.m. verhuizen..... kun je mooi de zolder opruimen)
En ja, Ingrid, die kerstman van ons heeft héél wat meegemaakt, dus ik neem het hem niet kwalijk dat hij er wat gehavend uitziet; zijn oogjes blijven wel blij kijken!