zondag 2 december 2007

Jip

Gisteravond vierden wij Sinterklaas, en wij hadden een hilarische avond. Wat bleek, er was een foutje gemaakt bij het lotje trekken; in mijn geval pakte dat gunstig uit, ik kreeg 2 cadeautjes, maar arme DD, die kreeg.......iets minder, ze kon er gelukkig zelf het hardst om lachen.
Eén van mijn cadeautjes was het boek van Jamie Oliver, daar ben ik heel erg blij mee, maar wat ik dus niet snap: zetten ze zo'n foto van een lief lammetje erin, en dan een recept erbij! Je krijgt toch geen hap meer door je keel!

Nee, dan dit puppy-geval van ongeveer 9 weken. Ze was vanmiddag bij ons op bezoek, heeft de hele huishouding op stelten gezet, onze Spike ligt nu helemaal gevloerd uit te hijgen. Of eigenlijk kan-ie niet meer hijgen, zó uitgeput is hij. Wij moeten toch nog maar eens ernstig nadenken, of we er zelf een puppy bij zullen nemen......

Posted by Picasa
En nu ga ik eens nadenken wat ik zal gaan maken van de lapjes die ik gekregen heb, ik geloof dat ik al een klein ideetje heb!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een schat van een puppy.
Je heb ook mooie lapjes gekregen !

Groeten,

Annelies

http://www.quiltsandsiggies.web-log.nl

Anoniem zei

Hoi Conny,

ik vind het toch zielig voor DD. Misschien een puppie voor haar,...

Sterkte bij de kaakchirurg!

Je bent een H*E*L*D*I*N.

groetjes van Ingrid H.G.

www.supergoof.web-log.nl

conny zei

Dank je wel Ingrid!
En als DD het woord puppie hoort, ligt ze al helemaal in kat-(honde-)zwijm, misschien kan ik haar nog even tevreden houden met een knuffelbeestje.