vrijdag 18 januari 2008

Niet te stuiten


I-7 Mac and Muff; ben natuurlijk niet helemaal tevreden over de hele kleine driehoekjes, maar als je je ogen een klein beetje dichtknijpt ziet het er best redelijk uit. En nu moet ik mezelf echt gaan dwingen om eerst alle blokjes die ik af heb, aan elkaar te zetten. Anders vind ik het ook heel moeilijk om te kijken welke kleuren ik nu precies ga gebruiken voor de volgende "trip".
Maar eerst......... bedden verschonen, wassen, strijken, blèh, waar zitten mijn kaboutertjes???

Vanmorgen nog bij de tandarts geweest, ik hoop er nu weer voor een poosje van verschoond te zijn, ik heb er geen hekel aan, maar het is ook niet dat ik sta te juichen. Dat doet/deed onze jongste DS wel altijd, die vond het altijd reuze leuk om naar de tandarts te gaan, heeft daar ook nog nooit iets vervelends meegemaakt natuurlijk, maar die stond altijd van "yes, naar de tandarts", en dan sprong-ie altijd heel blij in de tandartsstoel; vond ik wel grappig.
Posted by Picasa

10 opmerkingen:

Caythlin zei

"...heel blij in de tandartsstoel.." ??!! *brrrr* Dat vind ik heel dapper! Ik heb da echt paniek voor.... helaas :-(

Jou quilt is eecht geweldig mooie!

ellen zei

Mooie quilt heb je bovenaan staan!

Ik vind iedereen die die driehoekjes in dit blokje heeft gemaakt een ware held! Wat een rotwerk was dat zeg, ik weet het nog van mijn blokje... :o(

Annelies zei

Je gaat als een speer zeg. Ik heb mezelf beloofd dat ik dit weekend een makkelijk blokje mag maken.
Leuk dat ik nu kan zien hoe je eruit ziet !!

Anoniem zei

Het is inderdaad een vervelend blokje met de driehoekjes. Ik heb een blokje stil liggen die ik echt niet voor elkaar kreeg..... zag hem al bij Annelies.
Moet echt die ook weer proberen. Maar er zitten blokjes bij.... om gek van te worden!!!

Groetjes Quiltendewilma

conny zei

Ja, die driehoekjes zijn echt verschrikkelijk, maar het geeft ook verschrikkelijk veel voldoening als het gelukt is.

groetjes van ingrid h.g. zei

ik vond dit het vervelendste blokje!
Die rot driehoekjes!!

;o)

Katrien zei

wat een prutswerkje die kleine driehoekjes.
Trouwens mooie quilt bovenaan je weblog.

groetjes van ingrid h.g. zei

Wat heb je een prachtige kopfoto!!!!!!!!!!!!!!

G*E*W*E*L*D*I*G M*O*O*I*E Q*U*I*L*T*!

Corrie zei

Ha Conny! Van mij zul je niets horen over kleine driehoekjes die niet helemaal super zijn, ik zie het niet eens en zeker nu ik gisteren heb gezien hoe een quilt in elkaar gezet wordt en wat er allemaal bij komt kijken, heb ik nog grotere bewondering voor dit werk. Je hebt weer een mooie slag geslagen met je stofjes en voor die schaal chocolade die overbeleef heb ik een oplossing: nodig mij uit, quilten kan ik niet maar dit probleem los ik voor je op (^-^)

Anoniem zei

Corrie, ik wil je graag uitnodigen, maar de chocolade..........................is helaas op. Dan heb ik natuurlijk wel een goede reden om weer chocola te gaan kopen!
En quilten kun je leren, ik dacht ook dat het niks voor mij zou zijn, en nu kijk ik soms de visite de deur uit om weer te kunnen quilten (bij wijze van spreken, haha)