dinsdag 22 januari 2008

Spoorloos

De eerste Dear Jane-blokjes zitten aan elkaar; ik heb het nu met de hand gedaan, ben er eens rustig voor gaan zitten en nu lukt het. Er is wel een (klein) rampje gebeurd: gelukkig zijn hier geen familieleden spoorloos, maar wel blokje G-6, en iedereen die met de DJ bezig is, begrijpt dat dit nìet leuk is. Ik heb de Heilige Antonius er al bij gehaald, maar die kon mij ook niet helpen. Ik heb nog een laatste hoop, en dat is dat het blokje vorige week bij de bee per ongeluk op een verkeerd stapeltje is beland.

Vanmiddag ben ik aan de slag gegaan voor een klein neefje, die graag wil weten welke dag van de week het is. Dit is nog maar een beginnetje, het moet aan alle kanten nog wat "gepimpt" worden, en ik ben er ook nog niet uit of ik ze met knoopjes en lintjes onder elkaar zal hangen, of dat ik er één groter geheel van maak. Ik denk, dat ik ze onder elkaar ga hangen. Ik kan me in ieder geval even lekker uitleven op de nieuwe naaimachine! Wordt vervolgd.
Posted by Picasa

8 opmerkingen:

groetjes van ingrid h.g. zei

Kan alleen maar zeggen dat je 'm niet hebt laten zien bij PP,....dus waarschijnlijk ligtie daar niet,....

En,... dat is een leuk idee voor je kleine neefje, ik zie ze wel eens bij kraamgezinnen hangen.
Het lijkt me vreselijk om niet te weten wanneer het weekend is,....
Fijne avond!

Anoniem zei

Oh wat ga je goed!!! Ziet er al uit als een echte dear jane.....

Wat vervelend als je een blokje kwijt bent. Ik heb er ooit slapeloze nachten van gehad. Ik heb hem terug gevonden en hopelijk vind jij hem snel weer terug....

Groetjes quiltendewilma

Annelies zei

Ik hoop dat je je blokje snel terug vindt. Misschien heeft de heilige Anthonius even tijd nodig.
Regelmaat is denk ik voor ieder kind goed, handig zo'n dagen van de week hanger. Misschien leuke autootjesstof aan de achterkant ?

Anoniem zei

Hallo Conny,al een paar keer met veel bewondering naar de mooie quilt bovenaan je weblog gekeken.Kun je mij misschien vertellen waar dat patroon te koop is of is het een eigen ontwerp?
Groetjes Gerda Hijink

conny zei

@ Ingrid, Wilma en Annelies: ben nog steeds een blokje aan het zoeken...
@ Gerda: deze quilt heb ik gemaakt volgens de quilt-as-you-go methode bij Atelier Van Slagmaat in Ampsen (Lochem). Ik vond het een leuke quilt om te maken, er zit van alles in appliqué, reverse-appliqué, log cabin.

Katrien zei

Ziet er al leuk uit die blokjes aan elkaar.Maar oei,een blokje spoorloos ??? hopelijk komt het snel terecht.en anders zit er niets anders op dan een nieuwe te maken.LOL.

Ellen zei

Oej, net dat moeilijke blokje dat kwijt is! Heb je hem al teruggevonden?

conny zei

Nee Ellen, dat blokje ben ik nog steeds kwijt, dus waarschijnlijk ga ik 'm gewoon opnieuw maken!