woensdag 21 mei 2008

Dear JaneNa het zien van al die mooie NI-blokken kreeg ik het spaans benauwd: het begon overal te kriebelen; het eten brandde aan; de kippen van de leg; dat ging dus even niet goed! Ik moest een Ernstig Gesprek met mezelf gaan voeren. Eérst de Dear Jane afmaken en dan pas weer met zo'n enorm karwei beginnen! Zo gezegd, zo gedaan, de turbo erop gezet met als resultaat 3 nieuwe blokjes.


Gelukkig, de kriebel verdween, en ik kan weer gewoon doen waar ik mee bezig was. Vandaar dat ik nu het patroon van de Voddenpop van Bep uit de kast heb gehaald, lekker even iets heel anders!

10 opmerkingen:

groetje Gerda zei

prachtige blokjes....da's NI mis..
Sterk hoor...maar een blokje per maand....dat is ech NI veel hoor..(.haha)

Wilma zei

Hele mooie blokken. Jij hebt echt de turbo erop!!!

Nu ik nog!!
;o)

inge zei

amai, drie blokjes in één keer! leuk! da's echt wel turbo!

Guute zei

zo'n mooie blokjes Connie. Hoeveel heb je er zoal? Als je turbo begint te sputteren, passeer ik wel om die weer op gang te brengen hoor. Die mag je zeker niet laten liggen.

katrien zei

Ja je gaat opeens weer snel vooruit.3 mooie blokjes erbij.En blijft de turbo nu op gang ?

MarianneD zei

Goed Conny!Ik kreeg Sjaantje ook weer op bezoek..niks NI,DJ en SBS wachten...Als je alles gaat doen wordt je toch echt gek?

Annelies zei

Conny, leuke blokken. De voddenpop van Bep heb ik ook gemaakt en vond ik erg leuk om te doen. Zeker al die stroken stof als haren !
Nearly Insane, met een blokje in de maand is toch wel te doen ?

Corrie zei

Conny, wat heerlijk dat je een nieuwe camera hebt!!! Je geniet er ook heel erg van aan de foto's te zien, ik weet nog hoe heerlijk ik het vond. Wat een schattige nieuwe huisgenoten hebben jullie.
Stoere mannen had je al...zwemmen in een vijver vol kikkers ind ik nl. erg moedig! Maar ook jij bent moedig met al je turbo-blokjes, erg leuk in die mooie kleuren.

anneke zei

ik zou bijna zeggen: braaaf! De verleidingen zijn soms ook zo groot! Maar (gelukkig) ik kom maar weinig tot echt nieuwe projecten, eigenlijk kom ik helemaal tot weinig ;-)

groetjes,
Anneke

groetjes van ingrid hg zei

Geweldig!
Die turbo van jou!
:o)