donderdag 1 mei 2008

Terug van weggeweest

We zijn weer helemaal terug van weggeweest. Hebben inmiddels al weer wat uren in de tuin doorgebracht, het was heerlijk buiten! En ook onze mini-vakantie was heel gezellig, we hadden het hele gezin plus een "aanhanger" bij elkaar, de omgeving was prachtig, het weer was mooi dus wat wil je nog meer?

De volgende foto hebben we voor de buurman gemaakt; in zijn wijngaard staat nl. ook de druivensoort "Regent", een druivenras dat bij uitstek geschikt is voor ons klimaat.


We bezochten ook een wildpark, daar krioelde het werkelijk van de jonge zwijntjes, en wij hadden het geluk dat we de voedertijd meemaakten:Kleine ezeltjes waren er ook:En ik had eigenlijk nog veel meer leuke foto's, maar helaas, mijn fototoestel is ter ziele gegaan (en dat dat nou nèt een week voor moederdag moet gebeuren!)
Thuisgekomen is er in een paar dagen tijd ook van alles gebeurd, het groen komt je tegemoet.
In de lucht is het bere-druk, we moeten bijna stoplichten voor de vogels gaan plaatsen want het vliegt van links en rechts heen en weer met voedsel voor de kleintjes.
Kortom, het is hier weer genieten!
Op quilt-gebied heb ik niet zo heel veel gedaan, ik ben druk bezig met de quilt voor mijn schoonmoeder ("oma heeft het koud"), ik hoop dat ik die deze week af kan krijgen. En dan zal ik proberen met mijn telefoon een fotootje te maken......

10 opmerkingen:

Anoniem zei

welkom terug, zo te lezen was het heerlijk! jammer van je fototoestel, maar je krijgt vast een nieuwe met moederdag, die heb je nodig voor je web-log ;)

marcella
nuttigenfraai.web-log.nl

Yvonne aka sommeke zei

Welkom terug Conny!
Je hebt er toch goed voor gezorgd dat de moederdag-tip begrepen is? ;-)

Guute zei

Een minivakantie doet altijd heel veel deugd! En zo te zien was dit een hele leuke.

Anoniem zei

Welkom terug!!!!

Groetjes Wilma

Joke zei

Hee, gezellig, je bent er weer. Zag al dat je even bij me was geweest. Fijn dat je het leuk hebt gehad. Jammer van je fototoestel, je kunt echt niet meer zonder....

Ellen zei

Welkom thuis!!!!

marianneD zei

Welkom thuis Conny,wat een mooie foto's...

Annelies zei

Welkom terug !
Mooie foto's.
Heerlijk hè, zo even weg ?!

Corrie zei

Conny wat heb je me blij gemaakt met de ezeltjesfoto!!! Ik kom uit het ezeldorp Heemskerk, ik ben er geboren en daardoor ben ik dol op ezeltjes en dan deze foto van zulke kleintjes, zó schattig. Mag ik hem opslaan en als bureaublad-achtergrond gebruiken?
Heerlijk dat jullie weekje uit zo geslaagd was.

conny zei

Corrie, natuurlijk mag je de foto gebruiken; wat lijkt me dat leuk om in een "ezeldorp" te wonen!