zaterdag 24 mei 2008

Dier-en-tuinHet was een heerlijk buiten-dagje vandaag, lekker in de tuin gewerkt, het laatste stukje van de border volgezet met planten èn de 2 nieuwe konijntjes mochten uit de ren:Dat vonden ze natuurlijk heel erg spannend! Druiloor weet trouwens nog steeds niet dat het andere oortje ook moet gaan hangen, ze houdt het nog fier rechtop.
Deze past niet eens meer in d'r geheel op de foto, groeit als kool:


Maar het is allemaal goed gegaan, in het begin even flink donderjagen met de andere beestjes, maar nu weet iedereen zijn plekje en lopen ze stoïcijns langs elkaar heen. Voor de nacht zijn ze weer even in de kraamkamer gezet, en morgen mogen ze het nog een dagje proberen. Als dat ook goed gaat, zijn ze geslaagd voor het Brave-Konijnen-Examen en hoeven ze niet meer apart gezet te worden.

Zei ik "examen"? DS zit ook in de examenperiode, nog drie dagen, dan zit het erop. En ik maar wachten op zenuwuitbarstingen en meer van die ongein, maar dat hoeft tegenwoordig niet meer, geloof ik. Het enige wat ik te horen krijg, is "mam, maak je niet druk, komt allemaal goed"!

Kikker heeft zich niet laten verjagen door de zwempartij van de jongens, vorige week:
En de jonge spreeuw dacht "laat ik er ook maar eens mooi voor gaan zitten, dan kan ze een foto maken":Nu denken jullie natuurlijk, dat ik geen lapje in mijn handen heb gehad, maar dan hebben jullie het mis, kijk maar, gisteren was het verrassingsochtend bij Joke, en dit was het resultaat:


En haha, nu betrap ik met mijn zoom-functie DH en DS, die wel érg gezellig bij de poel zitten, ik denk dat ik er nog een stoeltje naar toe ga slepen:

7 opmerkingen:

Wilma zei

Heel bekend.... mijn dochter zei dat ook steeds en alles kwam goed. Wij moeders maken ons ook zo druk!!! Veel succes de laatste dagen!!!

Wat een heerlijk gezicht die konijntjes. Wat heerlijk dat iedereen zijn plekje heeft gevonden.......

Willeke zei

wat een leuke foto's heb je Conny!
Ik ben enorm benieuwd wat voor fototoestel je hebt aangeschaft. ik zit ook over een nieuwe te denken. Ben me nog aan het orienteren. ben je tevreden met degene die je nu hebt? je kunt wel prachtig inzoomen! Spreeuw en kikker!! geweldig mooi!
hartelijke groet,

Ellen zei

Conny, wat leuk al die dieren. En vooral dat konijn met zijn oor zo eigenwijs omhoog! ;o)

Groot gelijk dat je even bij DH en DS neerploft, want je hebt hard gewerkt aan Sjaan (mooie blokjes weer!) en aan het schattige engeltje.

Fijne dag!

Corrie zei

Wat een heerlijke plaatjes van een zonnige dag en ik vind het engeltje een schatje, ik las bij Joke al dat je er een gemaakt had, erg leuk dat je de vleugeltjes met een motiefje hebt gemaakt.

martine zei

Hangoren... wat lief. Hebben wij vroeger ook gehad. Mogen ze los in de tuin?
Groetjes

conny zei

Willeke, ik heb gekozen voor een Canon Powershot S5 IS. Deze kwam goed uit de test van de Consumentenbond en bevalt mij ook heel goed.

groetjes van ingrid hg zei

Hoi Conny,

ben helemaal *flieft* op het grote konijn, wat een schat!
Hier was het vandaag grieks en wiskunde, niet echt de lievelingsvakken van DS,...
:o(
En ook hier, was de moeder de enige streskip,...
Maar het zit er op!
pfffffffffffffff!
:o)

www.supergoof.web-log.nl