dinsdag 20 mei 2008

Liefffff

Tadáá: even voorstellen, onze nieuwe huis (nou ja, tuin-)dieren. Een klein zwart hangoortje. Hij steekt nog heel vrolijk één oortje in de lucht, over een poosje zullen ze allebei hangen:

En een grote franse hangoor:


Ze zitten nog gezellig even met z'n tweetjes in een rennetje, kunnen ze langzaam-aan wennen aan de andere konijnen. En dan kan ik ze flink bijvoeren, want het zijn scharminkeltjes, ze wurmen zich nog door het gaas naar de vrijheid en dat is niet de bedoeling! Ze zouden hier zó verslonden worden door de buizerds.


Sinds deze foto weet ik het verschil tussen een huismus en een ringmus: dit is nl. een ringmus, ze nestelden bij ons in een nestkastje.Morgen komen er weer quiltfoto's, ik ben maar gauw met sjaantje aan de slag gegaan, werd Nearly Insane van alle mooie blokjes die ik bij de anderen zag, en ik graaf heel diep om mijn portie zelfbeheersing naar boven te halen!!! Maar ik was juist van plan om in de zomer allerlei UFO's af te maken, zodat ik na de vakantie weer met een nieuw project kan beginnen. Natuurlijk heb ik al lang bedacht wélk project: Pond House van Lynette Anderson. Dus dit jaar ben ik zeker nog niet Nearly Insane!

6 opmerkingen:

katrien zei

Wat een lieverds.

Yvonne aka sommeke zei

'k Vind je nieuwe huis/tuindieren ook schatjes!
Moeilijk hé, dat weerstaan aan al die quilterige verleidingen ....

Annelies zei

Wat een leuke foto's.
Bij mij komt het NI boek binnenkort binnen !

inge zei

wat een lieverds!

Wilma zei

Wat een schatjes!!!!

Wij hebben jaren geleden ook een konijntje gehad. Zwaar ondervoed. Erg bang..... Ze was niet bang voor de buurmanKonijn. Heerlijk 5 jonkies...... Zo lief!!!!
Totdat wij van vakantie kwamen en ze allemaal gestolen waren. Wie doet nu zoiets?????

conny zei

@ Katrien en Inge: lief he?

@ Yvonne: en óf dat moeilijk is, er komt zoveel moois voorbij!

@ Annelies: weet je al welke lapjes je ervoor gaat gebruiken? Ik ben heel benieuwd!

@ Wilma: oh, dat snap ik dus ook echt niet, hoe kan iemand zoiets nou doen?