woensdag 5 november 2008

Droomdekentjes

Vandaag is het weer "droomdekentjesdag", ik heb er een gemaakt met vliegers. Inmiddels word ik door DH overladen met lapjes, dus als er nog lapjesloze droomdekenmaaksters zijn, mogen ze zich bij mij melden!


Verder had ik jullie nog niet mijn noordhollandse aankopen laten zien: de broodnodige lapjes natuurlijk en een heel handig 1/4 inch stokje, ideaal voor het tekenen van lijntjes om door te quilten.Ook nog een kerstpanel, die hoef ik alleen maar door te quilten:En dan moet ik nog iemand heel vriendelijk aan gaan kijken, want ik kocht 3 bollen sokkenwol en aangezien ik zelf geen sokken kan breien...........
Verder ben ik de kerstquilt aan het pimpen, zo hier en daar een gouddraadje, en het doorquilten natuurlijk:Ik krijg ook vragen van mensen, waar wij geweest zijn in Callantsoog. Het is een prachtig vakantiehuis, op loopafstand van de zee. Het huis is werkelijk van alle gemakken voorzien, en er is ruim plaats voor 6 personen. Voor meer informatie geef ik hier een link: http://www.fewo-direkt.de/ferienwohnung-ferienhaus/p510323.


17 opmerkingen:

Anja.M zei

Mooie droomdeken heb je gemaakt Conny, ik vind die vliegers prachtig.

inge zei

mooie droomdeken

Yvonne aka sommeke zei

Prachtige droomdeken met die vliegers, daar wordt iemand weer héél blij mee!

Wilma zei

Mooie droomdeken!!!

Wat ben je lekker bezig!!

Natascha zei

Inderdaad een mooi droomdekentje, en ook mooie sokkenwol, ik kon helemaal niet breien en ben ook gewoon begonnen met sokken breien, nu inmiddels verslaafd eraan, dus pas op !!!

Groetjes Natascha

carin zei

Wat een mooi droomdekentje !
Je stofjes die je gekocht zijn ook erg mooi en je kerstpanel is schitterend.

Annelies zei

Wat een gezellige mooie droomdeken !
Met de sokken kan ik je niet helpen, ik moet het ooit gewoon een keer doen denk ik.
Je kerstquilt wordt erg leuk zeg !

MarianneD zei

Prachtig droomdekentje!Wat de sokken betreft,gewoon beginnen,boekje erbij,dan heb je vast zo een sok!

Anoniem zei

Conny wat een leuke lapjes en je droomdeken vind ik super , groetjes Cobie R

Anoniem zei

Conny wat een leuke lapjes en je droomdeken vind ik super , groetjes Cobie R

Anoniem zei

Kijk maar eens op de site van wolhalla, daar staat heel goed uitgelegd hoe je sokken kunt breien.Het is veel gemakkelijker dan je denkt.

groetjes Janet W

supergoof zei

Ik zie je kijken, maar van sokken breien heb ik helemaal geen kaas gegeten,...
;o)

Je droomdeken is super!
:o)

Corrie zei

Wat een lief en vrolijk droomdekentje Conny en met sokkenwol kun je ook mooie andere dingen breien, een heel sterk en warm kindertruitje, dit voor het geval niemand zich meldt voor het breien van sokken ;- ))
Wat betreft de koffie in Bergen, altijd melden als je zin hebt om langs te komen, als ik thuis ben zou ik het enig vinden om je even te ontmoeten, of het nu bij mij thuis zou zijn of in een van de vele gezellige restaurantjes aldaar.

conny zei

@ Janet, ik heb een handig zusje en zij kan héél goed sokken breien

@ Ingrid, ik probeer ook uit alle macht géén sokken te breien, haha, tuurlijk kan ik het leren maar ja, zo lang het niet hoeft!

@ Corrie, zoals je kunt lezen, wordt er al druk gebreid aan mijn nieuwe sokjes, dus dat komt helemaal goed. En als ik weer eens in Bergen kom, zal ik zeker aan je denken, wie weet. Alleen was dit voor mij de eerste keer dat ik in Bergen kwam, dus als het weer zo lang duurt, oei dan ben ik een stokoud dametje....

Anoniem zei

Wat een lief droomdekentje zeg. Gezellig werkje lijkt me het oppimpen van je kerstquiltje.

Ellen zei

Prachtige aankopen en een mooie vrolijke droomdeken!

Anoniem zei

wauw! wat een heerlijke aanwinsten

anneke