maandag 17 november 2008

HondsdagenHet waren echt hondsdagen, maar dan op een leuke manier, dit weekend. Gisteren met DD en de honden naar het bos geweest, daar zijn flinke stukken waar ze los mogen lopen dus dat was feest.


Op een gegeven moment werd het wel erg donker, dat leverde een prachtige foto op:Marianne vroeg zich af, wie het vestje mocht gaan dragen; dit is de gelukkige geworden: hij voelt zich helemaal happy in z'n nieuwe vestje en is er eens mooi voor gaan zitten!Het meest "hondse" van afgelopen weekend is wel dit snoesje; wij gingen zaterdag onverwacht even een kopje koffie halen bij een DB en daar was juist die ochtend Indy gearriveerd, je snapt dus wel waar ik mee op schoot heb gezeten, helemaal weggesmolten!Vanmorgen keek ik uit het raam, ik weet niet of het op de foto zo goed te zien is, maar één ree is bijna zwart, echt een heel apart gezicht.


En quilten? Dat doe ik ook nog, kijk maar, het lijkt wel een oefenlap maar het schiet best lekker op:

7 opmerkingen:

supergoof zei

Wat een schat van een hond!
;o)

Willeke zei

Wat een PRACHTIGE foto's. Uiteraard van die schat van die hond, maar ook die boom in het weiland. Geweldig tegen die donkere lucht.Ik had een soortgelijke foto maar dan het het station van Sneek op de voorgrond. Die van jou wint! Is echt de mooiste!

wilma zei

Mooie fot's!!

Wat een schatje die kleine..... Je doorpitten schiet lekker op zo te zien..
Die komt wel af voro de kerstdagen...

martine zei

Wat wordt je quiltwerk mooi.

Yvonne aka sommeke zei

Knappe foto's! Een oefenlap? Hij wordt wel erg mooi!

MarianneD zei

Och,wat een lieverd!Dat was knuffelen geblazen natuurlijk!En je quiltje schiet lekker op,jij bent straks klaar voor de kerst...

wilma zei

Hoi Conny.....
Ik probeer jou een mail te sturen maar volgens mij krijg ik hem steeds terug......
Kun je mij even mailen???
:o)