vrijdag 28 november 2008

Ik wil niet naar bed.......Want ik wil dóórgaan!!! Vandaag een workshop "Kerstquiltje maken" bij Petra Prins. We hadden weer een gezellig groepje, vóór we het wisten was de ochtend voorbij en 's middags vast de stofjes gesneden zodat ik nu lekker op de bank kan gaan zitten en aan het werk blijven. En ik snap best dat ik dit quiltje niet meer voor eind december af krijg, maar..... als ik nu heel flink doorwerk........misschien........... want het wordt zo'n leuke........; maar ja, ik was geloof ik ook bezig met een paar andere kerstdingen, die ook nog af moeten.

Op deze detailfoto kun je de ijskristalletjes mooi zien, het idee om ze van deze kleur garen te maken, kwam van Judith. Goed idee hè?

Eén quiltje is inmiddels klaar; morgen nog even een latje door de ophanglus (hij hangt nu tot groot verdriet van DH met spelden aan de muur ;0)))). Dit was dan ook wel een heel makkelijk klusje, het is een panel en op de machine doorgequilt dus dat ging lekker snel.


Posted by Picasa
En morgen wacht er weer een leuke dag: we gaan naar Oene, jullie hebben vast wel bij Ingrid (www.supergoof.web-log.nl) gelezen dat daar ook erg mooie dingen te zien zijn!
Kortom, mijn weekend ziet er goed uit.
Voor jullie ook allemaal een fijn weekend!

16 opmerkingen:

katrien zei

Oh dit ziet er leuk uit.
Veel plezier in Oene.

Annelies zei

Leuke stitchery en een mooie kerstquilt.
Veel plezier in Oene !

Anoniem zei

Hee Conny, wat leuk om nu eens mijn naam te zien staan in jouw blog. Ook ik ben doorgegaan. De kerstman is af! Wat een heerlijk werkje. Veel plezier in Oene, en misschien ooit weer eens tot ziens. Judith

Wies zei

Hoi Conny, ik vind je Kerststitcherie nu al prachtig, het panel heb ik vorige week ook al met plezier zitten bestuderen...lol
Ik vind het namelijk schitterend van kleur en afbeeldingen!
Groetjes Wies

Yvonne aka sommeke zei

Ooooh, hoe mooi! Het panel maar vooral de stitchery. Stitch je gelijk met de vulling in een ring?
Schitterend!

inge zei

wat mooi! die stitchery! ik kan geloven dat je niet wil gaan slapen!

Gerda zei

oehhh weer zo'n gezellig quiltje en een top idee met het redwork quiltje....
ik wordt s,nachts ook steeds wakker (hoe kan dat nou..) wil vanalles doen ;0))) kan beter ook maar niet gaan slapen......
morgen ook naar Bep????

supergoof zei

Ben al heeeeeeeeeeel lang wakker,...
;o)
Mooi quiltje!

wilma zei

Mooi quiltje en de tsitchery ziet er goed uit. Mooi om de kristallen met die kleur te maken..

conny zei

@ Yvonne: het is inderdaad direct met de vulling in de ring geborduurd. Straks komt er achter het hele quiltje nog een vulling, dus 't wordt lekker dik!

@ Gerda: ik ben al 3 dagen "quilterig op pad" dus vandaag blijf ik fijn een dagje thuis (:0(((((().

Guute zei

Slapen? Zou 't niet leuk zijn om altijd wakker te blijven? Dan kunnen we nog heel veel kerstquiltjes maken! Dit vind ik trouwens een prachtig ideetje!

Corrie zei

Alle namen die je noemt zijn de afgelopen week aan me voorbij gekomen en enkele ervan heb ik ook bezocht, ben min of meer ingewijd in de quiltwereld. Ik snap helemaal dat je niet naar bed wilt als je zo heerlijk aan het werk bent met zo'n vrolijk en mooi kersthandwerkje. Heel mooi ook je doorgestikte panel.

Marijna zei

Conny, dat gevoel heb ik heel erg vaak....door willen gaan en niet naar bed! Maar de volgnede dag valt het dan zo tegen! Ik had nu ook al op bed moetenliggen, maar dan ben ik weer nieuwsgierig wat anderen gemaakt hebben. Wat een leuk quiltje wat je aan het maken bebt. Is dat kerstboompje in de kettingsteek gemaakt? Je andere quilt die klaar is, vind ik echt erg mooi geworden. De kleuren spreken me erg aan. Zou zo hier in huis kunnen hangen. Zou mooi staan.

martine zei

Wat minder slaap nodig hebben. Heerlijk zou dat zijn.
Gezellig panel heb je hangen.Ziet er op de foto uit als een echte log cabin.

Yvonne aka sommeke zei

Dank je wel voor de extra uitleg Conny!

Joke zei

Hee Connie, ben je nog wakker? Wat zou het fijn zijn als we met iets minder slaap tereht konden hè? Ik probeer het wel eens maar dan heb ik de andere dag weer spijt!