dinsdag 11 november 2008

HeksenkringNee, deze titel slaat niet op de eerste foto, schrik niet. Maar wanneer je, zoals ik, héél dicht bij Atelier Van Slagmaat in Ampsen woont, en je ziet deze foto, dan snap je dat ik daar af en toe (ahum) even naar toe moet. En soms kom je dan een bekende tegen, zo liep nu Bep daar naar binnen. Altijd gezellig, jammer genoeg had ik een gehaast koffiedrinkertje bij me (sorry koffiedrinkertje, moest ik ff kwijt) dus het was een korte ontmoeting. Nog een paar leuke lapjes gevonden die heel leuk bij mijn Pond House quilt passen, dus mijn middag was weer helemaal goed.

Maar de titel van dit logje slaat op deze mooie heksenkring die bij ons in de wei is ontstaan, mooi he? En sommige paddestoelen zijn prachtig van vorm, kijk maar:


En dan moet ik jullie nog voorstellen aan een nieuw tuin-dier: Pilsje. Pilsje is een rotterdamse studentenkip, die door DS gedurende een jaar tot een flinke kip moet worden opgevoed (onderdeel van een soort studentenhumor die ik ook niet altijd kan volgen). Aangezien dat een beetje moeilijk is op een kamertje, zat DS vorige week met een grote doos in de trein, waaruit piepgeluidjes kwamen. Omdat Pilsje de eerste weken van zijn leventje bij de studenten is geweest, is het een heel aanhankelijk kippetje, ze loopt je overal achterna. En ze sloot meteen vriendschap met een konijn. Het is een echte rotterdamse, brutaal als de nacht, ze piept de ganzen en de eenden van zich af; deze dame zal zich wel redden hier!


Posted by Picasa

10 opmerkingen:

bep zei

leuk dat je mij op je weblog zet,je was inderdaad snel weer weg,ik niet,4 kopjes en heerlijk gekletst,was veel te laat thuis om de keuken nog op te ruimen van vanochtend,mooie heksenkring en verhaaltje van pilsje,groetjes Bep

Annelies zei

Wat leuk dat je dan zomaar Bep tegenkomt ! De winkel ziet er erg gezellig uit.
Ik zou Pilsje maar gewoon houden.

Debby zei

Dat lijkt mij een hele leuke winkel, vooral als Bep en jij het ook leuk vinden! Hebben ze ook een website?

Groetjes Debby
www.quiltstyle.blogspot.com

conny zei

@ Bep: meestal zit ik er ook wat langer!
@ Annelies: het is altijd gezellig om Bep tegen te komen. En Pilsje blijft!
@ Debby: ze hebben geen website, maar het is echt de moeite waard om de winkel eens te bezoeken. En mócht je daar geen koffie krijgen, dan kun je altijd nog even doorrijden naar mij.

Wilma zei

ERrg leuk om Beb tegen te komen!!

Willeke zei

Welkom Pilsje! Leuk verhaal joh en leuke winkel!!!!

MarianneD zei

Mooi verhaal over Pilsje...Lijkt me trouwens een leuke winkel...
En dan die paddenstoelen...prachtig!

Ellen zei

Gezellig dat je Bep tegenkwam!
En de kip is schattig!

MarianneD zei

Conny,je bent genomineerd,kom je even kijken?

Marijna zei

Mooi is de natuur toch!