dinsdag 18 december 2007

Hulstpopje en mistletoetje

De sneeuwman mocht weer uit de kast, en zo ook deze 2 ieniemini's, die al jarenlang samen kerst bij ons komen vieren. Ze zoeken een lekker plekje uit, en van daaruit bekijken ze het wel en wee dat aan hen voorbijtrekt. Dat doen ze tot vèr na nieuwjaar, want het zijn geen lastige typetjes, dus mogen ze rustig blijven zitten.
Ze stammen uit hetzelfde tijdperk als de kerstman van het vorige logje, eigenlijk zijn het wijze, oude dametjes geworden, maar het is ze beslist nog niet aan te zien. Misschien is het dus wel verstandig om alles zo rustig aan te zien, daar blijf je jong bij! Posted by Picasa
Zelf ben ik iets minder rustig deze week, zoals waarschijnlijk de meesten van ons, druk met dit en druk met dat; vanavond onze Dear Jane Bee, dat is maar goed ook want Sjaantje is helemaal in de verdrukking gekomen deze maand en dat vindt ze niet leuk.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een leuke kerstmanquilt.
Je kleine poppetjes zijn ook schattig, die zouden bij mij ook langer mogen staan.

Groeten,

Annelies

http://www.quiltsandsiggies.web-log.nl

Isabella zei

Leuke poppetjes zijn dit en het quiltje is ook al zo leuk.

Anoniem zei

Dat was een goed handwerktijdperk, dat blijkt wel weer, ze zijn allemaal even gezellig!

Je bent waarschijnlijk nu druk bezig op de bee. Doe Sjaan de groeten van me. Zo'n bee lijkt me ook wel leuk :o)

www.supergoof.web-log.nl

Anoniem zei

Het zijn schatjes, alledrie! ;o)

En het Sjaan-blokje is gelukkig eindelijk af. Stom dat dat soms niet vooruit wil gaan. Maar straks komen er weer wat makkelijkere/leukere blokjes en dan gaat het weer lekker vooruit.

http://elliesquiltplace.web-log.nl