donderdag 24 januari 2008

Een kijkje in de keuken

Ik zat vanavond eens door mijn oude foto's te bladeren, en daar kwam ik deze weer tegen: In 2004 ging ik met DH mee naar Portugal, er moesten textielfabrieken bezocht worden. Dat vind ik altijd zo indrukwekkend, wij zitten altijd maar met kleine lapjes te werken, maar als je dan in die fabrieken die enorm grote rollen ziet.... jammer genoeg waren dit geen patchworkstoffen, dat zou nóg leuker zijn geweest. We bezochten toen weverijen en ververijen, en ik geniet nu nog weer als ik die foto's terug zie, er hangt ook altijd een bepaalde geur en die ruik ik nu weer, mmmmmmm, lekker!!!


Posted by Picasa

8 opmerkingen:

Annelies zei

Toen ik nog werkte, al weer bijna 15 jaar geleden, was ik hoofdvepleegkundige. Ik zat in de "kledingcommissie" en heb ook fabrieken bezocht, waar de stof gemaakt werd. Heel leuk en indrukwekkend.

Yvonne aka sommeke zei

Zeker een interessant bezoek geweest. DJ blokje al terug gevonden?
Het heeft geen pootjes dus het moet er nog zijn! ;-)

Anoniem zei

Misschien maar goed dat het geen patchworkstofjes zijn,.....
Dan zou je nooit een winkeltje bezoeken, omdat DH alles meebrengt,....

conny ten berge zei

Blokje nog steeds niet teruggevonden......

Anoniem zei

en, heb je 'm weer terug,....?

conny ten berge zei

Ingrid, hij is nog steeds spoorloos en ik heb mij er al mee verzoend dat ik 'm nog een keer moet maken; nou ja, bijna verzoend dan, grrrrr.............

Corrieneeltje zei

Dan zul je het Textielmuseum in Tilburg ook wel weten te waarderen, helaas nu tijdelijk gesloten, maar ik heb daar genoten.

conny ten berge zei

Corrie, daar moet ik dan ook maar eens een dagje van maken!