donderdag 14 februari 2008

D-6 en D-7

Gisteravond hadden we onze maandelijkse bee, en na eerst even gemopperd te hebben over al het lekkers dat op tafel stond, zijn we aan de koffie begonnen en omdat we de hele avond hard moesten werken, namen we er toch maar iets bij!
Ik had 2 blokjes voorbereid, D-6 Challenge en D-7 Meeting Place; het waren echte verademings-blokjes, heerlijk, alleen maar rechte stukjes. Ze kunnen nu toegevoegd worden aan mijn DJ-to-bee. De oplettende kijker zal trouwens opmerken dat ik mijn verloren gewaande blokje teruggevonden heb, en wel in mijn eigen lapjesvoorraad (toch maar eerst weer eens gaan opruimen?). Dus excuses aan iedereen die ik valselijk beschuldigd heb van het inpikken van mijn moeilijkste blokje!

Posted by Picasa

9 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik ben blij voor je dat G6 terecht is, vooral zo'n moeilijk blok! Maar als oplettende kijker,en misschien vind je het zelf helemaal geen "punt", het blok moet eigenlijk omgedraaid, met de punt naar boven.
Succes met de volgende blokken,
met groetjes,
Lian

Anoniem zei

Mijn 2e reactie kwam niet door maar daarin schreef ik dat ik helemaal geen oplettende kijker was want alleen op het patroon staat de punt naar boven, niet op de foto.
Ik heb dus niets gezegd......
Lian

groetjes van ingrid h.g. zei

LOL
"Ons Con" toch!
Hoeveel mensen moet je nu lief aankijken vanwege het niet achterover drukken van je vermiste blokje?
Moest er wel om lachen!
:o)))))))))))))))))))))))

Heerlijk hè die rechte blokjes, en ze zijn mooi!

ellen zei

Gelukkig is het blokje terecht!!!

De 2 nieuwe blokjes zijn ook weer erg mooi. Ik geloof dat het een verademing is om eens iets makkelijkers te maken. Niet altijd alleen maar dat gepriegel.

wilma zei

hhaha...hij is weer terecht!!! Nu trakteren he??!! Je kan ze niet zomaar valselijk beschuldigen!!

Ziet er erg mooi uit!!!

conny zei

@ Lian: wat heb jij goed opgelet, dat had ik zelf nog niet eens gezien!

@ Ingrid: iedereen heeft mijn excuses aanvaard, gelukkig maar

@ Ellen: ik ga nu direct ieder blokje dat af is, eraan zetten, zodat ik nóóít meer iets kwijtraak (hoor ik daar iemand lachen???)

@ Wilma: goed idee, trakteren, ben ik altijd voor!

Joke zei

Het wordt prachtig Conny! En...heb je al getrakteerd?

Corrie zei

Mij zou je niet horen mopperen hoor Conny bij al dat lekkers! Fijn dat je blokje weer terecht is en wat leuk om die twee blokjes zo leuk tussen de azalea's te fotograferen :- )

Katrien zei

OH,weer 2 mooie blokjes erbij.
Succes met de volgende