dinsdag 12 februari 2008

voorjaar
Posted by PicasaVoor de verandering vandaag geen quiltwerkje, maar foto's van 3 bijna-huisgenoten Lizzy, Vicky en Valentijntje. Het is een heel zielig verhaal, Vicky is de dochter van Lizzy, maar Lizzy wil eigenlijk niks van haar weten, we hebben haar dan ook met de fles grootgebracht. En Valentijntje is een weesje, maar wel een brutale, als ik in de buurt ben doet ze altijd heel zielig en zo gauw ik weg ben, stoot ze met haar hoorntjes iedereen aan de kant! We hebben ook nog Juultje en Victor, Victor is een je-weet-wel-bokje, alleen weet hij dat zelf nog niet, geloof ik.

Victor is nog zieliger dan Vicky, hij is vlak na zijn geboorte door zijn moeder in een emmer water gedumpt, het was vorig jaar februari, hardstikke koud en nat, onze "gouden" buurman Jan heeft het arme beestje in de rondte geslingerd om het water er weer uit te laten; volgens mij heeft hij daar nog slapeloze nachten van, maar het heeft gewerkt en Victor is een levenslustig bokje geworden!


5 opmerkingen:

Joke zei

Wat een triest begin hebben die geitjes van jullie maar volgens mij kunnen ze het nu niet beter krijgen.

groetjes van ingrid h.g. zei

Wat een lieve snoetjes!
Ontsnappen ze bij jou ook zo vaak?
;o)

Corrie zei

Oh Conny, wat een vreselijk verhaal en ze zien er zo leuk uit, dus het is allemaal toch wel goed gekomen. Er is in ieder geval iemand die dol op hen is.

conny zei

Ja Ingrid, het zijn eigenlijk vreselijke beestjes, vooral het kleine zwartje (Vicky), die ontsnapt regelmatig maar dat komt waarschijnlijk omdat-ie denkt dat-ie recht heeft op een plekje in onze keuken, waar hij zijn eerste uren heeft doorgebracht.

zusJE zei

3 superleuke foto's! echt 3 schatjes.
wat een verhaal joh! best zielig hoe de natuur soms is, maar gelukkig zijn er altijd mensen die helpen!