donderdag 21 februari 2008

Zo blij


Ik ben zó blij met m'n nieuwe naaimachine, want die heeft mij gisteren een heleboel werk uit handen genomen; de top is doorgestikt. Ik heb met opzet alleen eerst de top gedaan, omdat ik dit nog nooit eerder op de naaimachine heb gedaan en nu weet ik tenminste zeker dat de top goed is; nu ben ik bezig met sandwichen, dat is een hele klus met zo'n enorme lap. Ik ga proberen om het te spelden, kijken of dat lukt. En dan kijken of ik nog een geschikte bies ergens van kan maken....... Zou het lukken allemaal?
Posted by Picasa

8 opmerkingen:

groetjes van ingrid h.g. zei

Tuurlijk wel!
:o)

Yvonne V zei

Het ziet er geweldig leuk uit.

Vorig jaar heb ik ook een quilt gemaakt op de naaimachine en die heb ik ook machinaal doorgestikt. Ik vond het nog een heel werk om die zware quilt iedere keer op te tillen en te verschuiven. Dacht altijd dat het met de naaimachine makkelijker was dan op de hand, maar het viel me erg tegen. Het resultaat was echter wel heel mooi :o)

conny zei

Ik denk het ook wel, Ingrid, het móet gewoon!
En Yvonne, ik heb inmiddels ook lamme armen, foei wat zwaar is dat zeg, ik doe iedere keer een baan en dan weer even pauze.

Yvonne aka sommeke zei

Tuurlijk lukt dat! Het resultaat is nu al mooi!
Maar ik vraag me nu af hoe je de 3 lagen aan mekaar gaat vastzetten?
Knopen?

Annelies zei

Sandwichen vind ik altijd een hele klus.
Hij is erg leuk !

wilma zei

Tuurlijk lukt het!!!
Wat een werk hé dat sandwichen.....

Wat knap op de naaimachine!!!

Katrien zei

Tuurlijk zal het je lukken.Niet twijfelen aan jezelf,gewoon doen.

Corrie zei

Goed gereedschap is het halve werk, dat zie je hier ook maar weer eens. Heerlijk om een goede naamichine te hebben. Wat een leuke rode stofjes zijn dit toch en een fijne bos bloemen om naar te kijken is een heel leuk extraatje voor het weekend.