woensdag 19 maart 2008

D-8 Dee Dee's Delight

Gisteravond heb ik deze foto van het paasstuk gemaakt; vanmorgen stonden ook de tête-à-tête-jes al te bloeien! Hopelijk haalt-ie de paasdagen.

Met een beetje aarzeling aan blokje D-8 begonnen, maar voordat ik het in de gaten had, zaten de applicaties erop. Ik heb alles op freezerpaper gestreken, daarna omgevouwen en geappliceerd. Het freezerpaper moet er nu nog uit, het moet nog gestreken en op maat gesneden worden. Ik denk dat dit deze week mijn laatste blokje zal zijn, want er melden zich hongerige maagjes voor de pasen, dus ik ga eens bedenken wat ik daaraan kan doen.

Gisteren moest ik ook nog stofjes bij gaan halen voor de "felle" quilt die ik aan het maken ben, vervelend hoor om zo midden op de dag naar de quiltwinkel te moeten, maar goed ik heb het toch maar gedaan, ben er geslaagd en heb ook al weer een hele stapel blokken klaarliggen. Misschien kan ik daar vanmiddag weer even mee aan de slag. Maar dan moet ik me nu losrukken van het weblogjes lezen, als een speer door het huis vliegen, de was wegwerken en zorgen dat er iets eetbaars op tafel komt vanavond! Posted by Picasa

12 opmerkingen:

Yvonne aka sommeke zei

Netjes!
Vervelend hé, dat huishouden dat er steeds tussenkomt.... ;-)

groetjes van ingrid h.g. zei

wie heeft dat huishouden toch bedacht!
;o)

Mooi paasstuk!En jij gaat ook lekker met je DJ,... blijft Sjaan met Pasen eten,...?
:o)

wilma zei

Mooi paasstuk en mooi blokje!!
Ja dat huishouden blijft maar terug komen.....

Annelies zei

Vanochtend haast de hele ochtend lopen poetsen. Ja, het is soms niet anders.
Je blokje is mooi geworden ! Weer een "lastige" minder.

katrien zei

heel mooi blokje hoor.

MarianneD zei

Tja,dat huishouden is wel een noodzakelijk kwaad he?Vanochtend de quiltclub gehad en vanmiddag kwam Sjaantje even langs,C2-Streak of Lightning is klaar!
Jouw blokje is ook mooi geworden!
Ook een prachtig paasstuk Connie!

Corrie zei

Vanavond kon je toch weer lekker doorbloggen Conny. Wat een heerlijk groen bloemstuk, mooi met die witte bolletjes erin, dat zal het gerust wel halen voor Pasen. Een heel mooi blokje met die zachte roze tinten, ik zag het ergens anders ook, maar ja dat is niet zo vreemd er werken meerdere mensen aan dezelfde quilt en logisch want hij is erg mooi.

Willeke zei

Gezellig paasstuk Conny! Mooie blokjes ook!!!

Ellen zei

Prachtig paasstuk. En weer een mooi blokje! Ik vind dit een van de leukste blokjes uit de quilt :o)

groetjes Gerda zei

Conny..je gaat als een speer..zowel met sjaan als met van alles..Mijn dochter bood aan om met Pasen te koken..helemaal fijn..nu nog iemand die zegt zal ik voor je poetsen (haha) nee hoor gaat allemaal door..en ik vind het niet erg..muziekkie aan en dan zo klaar ...toch??????

Mia zei

A very happy Easter to you! And thank you for visiting my blog and leaving such a nice comment. I am pleased to tell you that all the TLC has done wonders for the "Little Fellow" and that he is growing and getting stronger ever day.

Mary zei

mooi paasstukje !! en alweer een DJ-blok !! mooi !! fijne paasdagen !