maandag 31 maart 2008

Dear Jane I-9 Chase A Mythe

Vrijdag op de verrassingsochtend bij Joke hebben we een leuke boekenlegger gemaakt. En daarna ondanks alle drukte in en om het huis blokje I-9 Chase A Mythe kunnen maken. Het was geen moeilijk blok, wel veel stukjes! In totaal heb ik nu 27 blokjes.
En het wordt voorjaar! Dat moet wel, want de voortekenen rennen hier buiten. Het rijmt bijna op mijn Dear Jane blokje Chase A Mythe, ik had ook een soort Chase A Geit: onze geitjes hebben het voorjaar in de bol; wij hebben vorig jaar een mooie nieuwe omheining om de weitjes gemaakt, maar daar trekken ze zich niets van aan; ik moet geregeld met een touw naar buiten om er weer een op te halen. Er zit er eentje tussen, die helemaal nergens voor terugdeinst, die staat nu zelfs voor straf aan de ketting, kijken of dat helpt?

Posted by Picasa

7 opmerkingen:

martine zei

Heerlijk verhaal over je geitjes.
Vindt het zulke leuke beesten en lekker eigenwijs.
Straf helpt vast niet.

MarianneD zei

over geiten kan ik je alles vertellen,we hebben zelfs stroom anders gaat Katrien,onze limbogeit er gewoon onder door....Leuke bladwijzer,ik had ze al bij Joke gezien.Succes met je blokjes!

conny zei

Martine, ik beng ook bang dat straf in dit geval niet helpt, en eigenwijs zijn ze zeker!

Marianne, wij hebben ook stroom, maar dan nog, het lijkt wel of ze zo'n dikke vacht hebben dat ze er niets van voelen!

katrien zei

Mooi verhaal.
en terug een mooi blokje erbij.

Annelies zei

Mooi blokje Conny.
Ik heb deze ook al gemaakt.
Het stofje is ook erg leuk.

Corrie zei

Oh help geiten zijn niet te dimmen, ooit hebben wij tijdens een vakantie in Frankrijk bijna dagelijks meegeholpen om de geiten in toom te houden, onbegonnen werk leek het, maar we hebben er wel veel lol aan beleefd. Leuk je werkje bij Joke Conny, ik zal er bij haar ook wel meer over lezen.

Ellen zei

Ik zag de boekenleggers inderdaad ook bij Joke op de log. Ze zijn super leuk! Jammer dat Joke zo ver weg woont anders kwam ik ook zeker eens een ochtend (of meer!) mee.

Het Sjaan-blokje is een bekende. Niet moeilijk maar er gaat toch flink wat tijd in zitten. Hij ziet er erg mooi uit!