zaterdag 22 maart 2008

TheepotjeGa er maar eens goed voor zitten, want ik heb een lekker potje thee gezet. Ik zag dit potje van de week al bij Hester, en kon het natuurlijk niet laten, daar krijg je dorst van! Dus een mailtje naar Atelier Sterre, om de dorst te lessen. Het was een leuk werkje om te doen; tussen de boodschappen en het poetsen door is dit prima gelukt.

En nu duik ik de keuken in, lekker aan de slag. 't Kacheltje brandt, buiten sneeuwt het hier behoorlijk, ben benieuwd of er nog iets zal blijven liggen vandaag. Je raakt er wel door ontregeld hoor, sneeuw met Pasen. Zelfs onze hond snapt er geloof ik niks meer van, die heeft zich na zijn ochtendwandeling lekker in een krulletje op zijn kussen gedraaid in een houding, of-ie een winterslaap gaat houden.

Fijne Paasdagen allemaal!

8 opmerkingen:

wilma zei

Het is een schattig potje!!
Hier geen sneeuw. Het is weer even droog. De kachel brandt hier op standje tropisch.

fijne paasdagen!!

Annelies zei

Ik had het al bij Esther gezien. Een heel leuk theepotje !!
Gezellige Paasdagen !

MarianneD zei

Leuk dat je hem ook hebt gemaakt Connie,ik zag hem een paar weken geleden bij Atelier Sterre en heb hem meteen besteld,hij staat schattig in de keukenkast...Ik heb er ook een ecru labeltje opgemaakt,past beter bij de rest..

groetjes vn ingrid h.g. zei

Oh! Conny wat is het gezellig bij jou!
:o)

F*I*J*N*E P*A*A*S*D*A*G*E*N

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Willeke zei

Geweldig, wat een schattig theepotje. Echt een snoepie!
fijne paasdagen!
groetjes, van Willeke

groetjes Gerda zei

Gezellig theepotje zeg ..en wat maak je veeel!!!!
Fijne Pasen

Corrie zei

Heerlijk toch om met deze vrije dagen bij de kachel te kruipen met een handwerk of boek of allebei en dan gezellig thee drinken uit zo'n superleuk toegedekt potje. Nog een heel fijne 2e Paasdag Conny!

Hester zei

Leuk dat jij je hem ook hebt gemaakt. Wat een leuk werkje hé.