vrijdag 14 maart 2008

F-4 Old Windmill


Woensdagavond op de bee blokje F-4 gemaakt. En nu proberen de vaart er weer even in te houden. Ben eigenlijk meteen al bang dat dit niet gaat lukken, want vanmiddag ga ik een workshop quilten op de naaimachine doen en daar moet natuurlijk ook voor geoefend worden.
Verder breekt hoe dan ook binnenkort de lente aan en ik voorzie ernstige problemen: morgen moet ik een eerste vracht struiken en bomen gaan halen, er ligt nog een flink stuk border klaar waar héél veel bloemetjes in moeten, de moestuin en de pluktuin zien er ook nog kaal en zwart uit, dus daar moet ook iets gebeuren......... je snapt het wel, de tekst op het bordje kon wel eens toepasselijk gaan zijn!
En Wilma, bedankt voor de tip, eens even kijken of het werkt met mijn handtekening:


10 opmerkingen:

groetjes van ingrid h.g. zei

:o)))))))))))))))))))))))))

Komt DH hier niet kijken,....

katrien zei

toch een leuk blokje erbij,dus weer een stapje verder.

Wilma zei

hahaha.....die husband!!!

Mooi stofje en een mooie handtekening!!
Leuk om op je log te gebruiken!!

Corrie zei

't Is maar dat ie het weet die man! ;- ))))
Wat een boel werk wacht er op je in de tuin, heerlijk om te doen en je zult wel handschoentjes dragen om je nagels heel te houden, dat haakt zo vreselijk tijdens het handwerken.
Ik ben erg weg van de Old Windmill, een prachtig blokje! Ik hou van recht en strak denk ik en de kleur maakt het weer zacht.

Annelies zei

Leuk blokje. Maak niet uit of je er even geen tijd voor hebt. Op een gegeven moment worden al die blokjes toch een quilt.

conny zei

Ingrid: ik kan hem best eens langs sturen hoor, misschien valt het hier dan weer mee :o)))))

Katrien: zo zie ik het ook maar, ieder blokje is er weer één
Wilma: dat was een leuke tip, die handtekening.

Corrie: mijn DD is schoonheidsspecialiste, dus zo af en toe worden mijn handjes weer helemaal poezelig gemaakt (is dan ook wel nodig na zo'n tuin-dag)

Annelies: we hebben in ieder geval 1x per maand Dear-Jane-bee dus er gebeurt altijd wel ìets.

Mary zei

zat al je mooie digen eens te bekijken; je merklap is ook al zo mooi !! en je smaak van stofjes valt ook op: ruitjes en streepjes .... leuk je Sjaan !!

MarianneD zei

Heerlijk was het vandaag he?Toen ik vanmiddag thuiskwam van een nachtje bij mijn moeder ben ik ook de tuin ingegaan.De kas is nu weer schoon en de kweekbakjes staan klaar om te zaaien...Nu hoor ik net dat we volgende week weer nachtvorst krijgen.....

conny zei

Mary, dank je wel!
Marianne: wij hebben ook gisteren de hele dag in de tuin gewerkt, heerlijke dag was het. En vandaag ben ik best blij met de regen, da's goed voor alle nieuwe aanplant.

Pink and Barbara zei

*lol* erg grappig.. Erg mooi blokje ook weer. Leuk om te zien hoe ik op de Nederlandse blogs dingen over tuinen zie terwijl het hier op het moment sneeuwt.