zaterdag 29 maart 2008

Nieuwe verslaving?

Nee hoor, schrik niet. Maar ik móest nog wel een tasje erbij maken, want DD kwam langs en zag mijn vorige knutseltasje, was er helemaal weg van en had natuurlijk zelf nog geen naaimandje, kortom smoesjes genoeg om mij mijn tasje af te troggelen. Dus vandaar dat ik deze week een totaal ander exemplaar gemaakt heb, in de hoop dat ze deze niet leuk vindt en er een betere bestemming voor denkt te hebben!
Op de foto zie je ook Spike, ons bruine labje; hij was daar ongeveer 10 weken, en even breed als lang. Nu is hij 10 jaar, wordt al helemaal grijs om de snuit maar nog even lief als op de foto!
Soms zitten we te fantaseren om weer zo'n puppy erbij te nemen, maar eigenlijk wil ik er dan twee, en dan heb ik dus drie honden, hmm, nog maar even blijven fantaseren.
Gisteren was het "verrassingsochtend" bij Joke, ik kan nog niet laten zien wat we gemaakt hebben want vandaag is er ook nog zo'n ochtend. Ik kan al wel verklappen dat het heel leuk is!

6 opmerkingen:

wilma zei

Wat een schattig mandje!!!

ja ze worden met 10 al een beetje oud. Hier met ons hondje het zelfde. Grijs, blauwe ogen en begint wat slechter te horen. Hij is net jarig geweest....11 jaar alweer....

Annelies zei

Wat een prachtig mandje heb je gemaakt !
Jammer dat Joke niet bij me in de buurt woont, want het lijkt me heel leuk, zo'n ochtend.

Pink and Barbara zei

Hoi! Wat een leuk nieuw mandje!

Yvonne aka sommeke zei

Weer zo'n lief tasje! Niet weer laten aftroggelen hoor!

MarianneD zei

Lief mandje Connie,gezellig ochtendje bij Joke,ik zou ook wel naar zo'n ochtendje willen,jammer dat ze zo ver weg woont...

Corrie zei

Dit mandje moet je je echt niet laten ontfutselen hoor Conny, hoeveel je je DD ook zou gunnen, dit is ook weer een enig ding!