woensdag 12 maart 2008

Nog steeds merklapHet heeft me een middag puzzelen gekost, ben bijna hysterisch het huis uitgerend, toch maar weer binnen gebleven vanwege de storm, maar het is gelukt met de schuine hoeken! Alleen vind ik het bruine randje wel heel erg smal, dus nu zit ik te puzzelen of ik er nog een lichte rand omheen zal zetten. Ik heb nog een broderielapje liggen, dat zal er wel mooi bij passen. Oeps, moet ik dan weer een schuin hoekje maken???


En dit moet vanavond een Dear Jane-blokje worden, ik heb met opzet een makkelijk blokje uitgezocht, dan hoef ik niet zo op te letten onder het lachen!

9 opmerkingen:

Ellen zei

Succes met de randen én het blokje!

Ik kan alleen de laatste foto zien?
Leuk lapje :o)

conny zei

Ellen, ik ben aan het klungelen, als het goed is staan er nu 3 foto's!

groetjes van ingrid h.g. zei

Die schuine hoeken vind ik ook altijd zo moeilijk!

Misschien hebben de dames van de Bee je een tip gegeven,....?

;o)

Wilma zei

Mooi Lapje!! Ja schuine hoeken is soms een moeilijk verhaal.....

drie foto's??? Ik zie er twee....
:o)

Annelies zei

Ik zie drie foto's, maar ook twee blauwe vraagtekentjes.

Ik denk niet dat ik er nog een rand omheen zou doen. Mocht je dat doen, dan is het wel netjes als die ook schuine hoeken heeft.

Succes,

Annelies

Ellen zei

Connie, ja, ik kan ze nu zien!

Het ziet er mooi uit zeg!

conny zei

Ik snap er niks van met die foto's, ik zie zelf kruisjes, Annelies ziet vraagtekens, ra ra hoe kan dat? Ik ga er denk ik, een rand meer bij maken. Op de bee kreeg ik de tip om het in te lijsten, dus nu moet ik weer naar de kringloop om een mooie oude lijst te zoeken!

conny zei

Oeps, ik bedoel natuurlijk "geen" rand!

Corrie zei

Ha,ha,ha, Conny dat gevoel ken ik en wij allemaal wel, je kan soms wild worden als iets niet naar het zin gaat. Ik vind het erg leuk wat je maakt, maar jij ziet de knelpunten. Even opzij en later nog eens kijken zeggen ze altijd tegen mij en soms helpt het, maar ik ben erg streng voor mezelf en ga net zolang door tot het naar mijn zin is. Een broderierandje lijkt me helemaal prachtig bij dit werk.