donderdag 24 april 2008

Uitpuffen?


Het was een heel geslaagde middag gisteren, zo geweldig leuk om te zien dat iedereen enthousiast is. Hartverwarmend ook, al die reacties op mijn weblog. Ik zit nog na te gloeien!

Het was in ieder geval binnen de kortste keren een gekakel van jewelste in de keuken, er werden al driftig lapjes en patronen uitgezocht en ondanks dat we afgesproken hebben om na de grote vakantie "in het echt" te beginnen, denk ik dat er nu al mensen aan het snijden en knippen zijn! Dus ik ben dan misschien geen Net Mens, ik ben wel een Zeer Tevreden Mens!

Wij hebben momenteel een domme duif onder het afdak, zie je hem (haar?) zitten? Heel wiebelig op de krans, ik weet niet of het de bedoeling is dat daar een nestje gebouwd gaat worden, maar ik ben bang dat ik er dan een vangnet onder moet hangen, 't lijkt me een beetje smalletjes voor een duifjes-familie.Vanmiddag nog een bezoekje gebracht aan Joke (http://www.jookies.nl/), er moet nl. iets mee in de koffer, want je denkt toch niet dat ik een hele week niks ga zitten doen?En dan morgenvroeg gezellig op pad, we gaan een weekje vakantie vieren. De koffer is al bijna gepakt, petje voor DH ligt klaar, want ik hoop dat er veel zon op zijn kale bolletje gaat schijnen! En het mooie is, dat ik morgenvroeg zo de deur uit kan stappen, we hebben goede oppas voor huis en huisdieren, dus dat is helemaal super-de-luxe! Daarom zal het een weekje stil zijn op mijn weblog, ik wens iedereen een fijne week met veel vrije-dagen-plezier!

Posted by Picasa

10 opmerkingen:

Petra zei

Veel plezier! En wat fijn dat het geslaagd was met het quilten, leuk hoor! En ja...ik begrijp duif wel...een gezellig hoekje daar!!!

Yvonne aka sommeke zei

Geweldig dat je eerste droomdekendag geslaagd is!
Fijne vakantie, hé!

Ellen zei

Fijn dat je droomdekenmiddag zo goed is verlopen!

Heel veel plezier op vakantie en tot volgende week!

katrien zei

Fijne vakantie.

MarianneD zei

Wat leuk dat je droomdekenmiddag zo goed is gegaan,als iedereen zo enthousiast blijft zullen jullie veel kinderen blij kunnen maken..fijne vakantie!

Anoniem zei

Hele fijne vakantie en lekker uit-
rusten samen.
gr. josé

Annelies zei

Geniet van je vakantie !!

groetjes gerda zei

Wat een goed idee van je om droomdekentjes te maken..en door je enthousiasme zoveel quiltsters op de been kreeg!!!!
Fijne vakantie!!!!

Corrie zei

Te laat Conny, om je een fijne vakantie te wensen, maar als je teruigkomt en je veel plezier hebt gehad weet je hopelijk dat het ook een beetje mijn goede wensen voor jullie waren ;- ))

Willeke zei

Wat gezellig die duif.
Dat droomdekentje is ook erg vrolijk. het plezier schittert er van af!
Ik wens dat als je dit leest, je terug kunt kijken op een fijne vakantie!
groetjes, Willeke