zaterdag 12 april 2008

Vervolg

Hè hè, daar ben ik eindelijk weer. Ik had nog meer foto's beloofd van mijn dagje uit donderdag, maar er kwam een heleboel tussendoor: leuke visite, een DS die nu zijn laatste tentamens heeft gemaakt (en verkondigde dat hij dat eigenlijk wel jammer vond, hij houdt wel van een beetje spanning???) en met een auto vol muziekspullen naar Het Feest wil worden gebracht; een moestuin die nu eindelijk moestuin mag heten want we hebben er vandaag moes in gedaan (wat is dat eigenlijk "moes", ik zal het eens opzoeken). Maar hier zijn ze dan toch, de foto's. Eerst zie je op 2 foto's een stukje van La Fleur, waar wij heerlijk hebben gegeten; daarna komt Atelier Bep in beeld, waar wij gezellig ontvangen werden met een kopje thee, en waar wij vervolgens de hele middag zo ongeveer zijn gebleven. Ook al ga je daar 10 keer de winkel rond, je ziet steeds weer iets nieuws (en leuks dus). Maar daarover de volgende keer meer!
Posted by Picasa


7 opmerkingen:

Anoniem zei

al je mooie werk in het echt gezien. Niet alleen is een quilt prachtig om naar te kijken, maar kan ook zoveel zeggen zonder woorden.
Daar ga ik weer mee verder.
Bedankt voor de gezelligheid.
Groeten Jose

groetjes gerda zei

Hallo Conny
Nou dat ziet er weer gezellig uit en altijd is het daar gezellig he!!!
Ik ga binnenkort ook maar weer eens,even inspiratie snuiven..niet dat ik niks te doen heb hoor..maar gewoon voor de gezellie (zegt ze en gaat dan met een tas vol huiswaarts)
Fijne dag

groetjes van ingrid h.g. zei

Ik herken het weer,....
het gezellige zitten bij Bep,... en ik loop inderddad altijd heel vaak de winkel rond,....
Dan zie je weer dit dan weer dat,....
het is ook zo gezellig!
:o)

Wilma zei

Ja dat ziet er heel gezellig uit!!!

Jij hebt wel een erg gezellige dag achter de rug......

Ellen zei

Al je foto's stralen zoveel gezelligheid uit!
Nu zijn we natuurlijk benieuwd naar wat je hebt gekocht ;o)

Annelies zei

Het ziet er heel leuk uit.
Ik ga vrijdag met mijn quiltbee naar Bep toe.

Francisca R. zei

Wat een mooie foto's! De Egyptische quilts.....mmmmm..prachtig van kleur...en ja bij Bep.....daar is het zo gezellig en zo mooi (en dan heb ik de winkel in Doesburg nog nooit gezien!). La Fleur lijkt me ook een bezoekje waard.....
Weet je wat 'moes' is? In het Gronings 'mous' en dat is 'boerenkool'!!! Wie weet is dat de verklaring.....