donderdag 3 april 2008

Oma heeft het koud


Ik heb er nog twee blokjes bij kunnen maken, G 3 Four Leaf Clover en G 4 Shutter Bug. Ze liggen hier in de ongestreken versie. En nu moet sjaantje zich weer een paar daagjes koest houden, want oma heeft het koud!

In dit geval betreft het mijn schoonmoeder; ik heb haar verteld dat het écht wel warmer wordt binnenkort, maar de c.v. gaat per dag een graadje hoger, wij hebben bij ieder bezoek de neiging om na de voordeur er via de balkondeur weer uit te lopen, pffff zo heet, maar ja, wij zijn dan ook nog geen 81.

Dus ik heb vanmiddag een klein tussenstopje gemaakt bij Joke om een paar lapjes bij te scoren in oma's kleurtjes, en nu heb ik geluk dat er de hele avond voetballertjes over een veld hollen. Soms vind ik voetbal een geweldige sport, kan ik mooi ongestoord boven achter de naaimachine kruipen. Geen man die mij zal missen!
Posted by Picasa

16 opmerkingen:

groetjes van ingrid h.g. zei

Veel plezier!

Annelies zei

Je mag Sjaan mijn kant op sturen. Er staat dit weekend een driehoek op het programma.
Mijn man maakt soms een lekkere warme kruik voor zijn moeder. Ze heeft het ook altijd koud.

Joke zei

Wat zie ik nou? Je hebt de stofjes al gebruikt! Ziet er leuk uit hoor.
Ook al een biaisbanje gemaakt ;)?

conny zei

Ingrid: dank je wel!
Annelies: ik stuur sjaantje naar je toe; volgende week mag ze hier weer komen!
Joke: ik heb gisteravond 7 blokken kunnen maken; nog niet geoefend met biaisbandje, daat moet ik eens even rustig voor gaan zitten.

MarianneD zei

Lief van je Corrie!Daar zal ze straks heel blij mee zijn...

MarianneD zei

O,je blokjes zijn ook mooi,jij zit al bij de G,ik ga aan de D beginnen..,Sjaan komt steeds voor een dichte deur ;-)))

Anoniem zei

herkenbaar, zo'n tropisch warm gestookt huis waar iedereen behalve de bewoonster met hoogrode wangen zit te puffen ;) Het wordt wel een mooi dekentje voor oma, leuk blok is dat! heerlijk voor koude zomeravonden ;) oma boft maar!

marcella
http://nuttigenfraai.web-log.nl

Ellen zei

Conny je gaat als een speer! alweer 2 blokjes af van sjaan en dan ook nog die voor je schoonmoeder. Prachtige kleuren en je maakt er leuke blokjes van. Ze zal er vast super blij mee zijn! Weet ze het al of is de quilt nog een verrassing?

wilma zei

Heel erg mooi voor moeders!!!
Ze zal erg blij zijn met jou!!!
:o)

conny zei

Marianne: ik ben vanuit het midden begonnen, vandaar dat ik nu met G bezig ben.
Marcella: dat schijnt normaal te zijn als je ouder wordt, gelukkig hebben wij een voorraadje quilts voor later!
Ellen: het is een verrassing, dus nóg leuker.
Wilma: dank je wel, ik denk dat ze er heel blij mee zal zijn.

katrien zei

Mooie blokjes toon je ons weer.

Corrie zei

Conny, je hebt Sjaan weer leuke nieuwe kleertjes gegeven, dus moet ze even niet zeuren. We lazen juist vandaag in de krant dat een onderzoek had aangetoond dat vooral ouderen langer kunnen slapen als ze zich warmer kleden in bed. Slaapt oma ook in de kamer veel? Akelig is dat zo'n bloedhete ruimte war je dan in moet zitten, ik kan er helemaal niet tegen. Juist op dit moment hoor ik voetbnalgeluiden uit de tv komen en dat is ook weer héél goed om bijvoorbeeld te kunnen bloggen want oinderdaad, ze missen ons niet en wij hen niet ;- ))

conny zei

Corrie, pffff ik moet er niet aan denken, warmer aankleden in bed! Ik zit in een andere fase, hihi. Maar oma doet inderdaad een middagdutje in de kamer tegenwoordig. En hier hoor ik dezelfde geluiden als bij jou...... voetbal!!!

groetjes van ingrid h.g. zei

En zit oma er al warmpjes bij,.....
:o)

conny zei

Ingrid, nee, oma zit nog te bibberen, ben vandaag lekker met DD aan het winkelen geweest, dus geen tijd om te quilten....

Pink and Barbara zei

:-))) Wat je zegt...soms is sport op tv nog helemaal zo slecht niet. Mijn man kijkt ijshockey, voetbal, Olympische spelen enz enz...dus erg veel quilttijd hier van de zomer...