woensdag 23 april 2008

Spannennnnnnd!Het was hier de laatste dagen een beetje rustig op het weblog, maar dat had een reden: Ik was druk! Een heleboel logjes terug heb ik verteld over alle dozen stof die ik hier boven heb staan. Die voorraad nam verschrikkelijke vormen aan: Er moest iets gebeuren. Dus ik heb de stoute schoenen aangetrokken, heb een oproepje geplaatst in een plaatselijke nieuwsbrief om te proberen wat dames te verzamelen om samen droomdekentjes en LQL te gaan maken. Ik dacht in mijn naïviteit nog "als we met z'n vieren of zo zijn, kunnen we dat mooi hier aan de keukentafel gaan zitten doen". Maar het eerste probleem doet zich al meteen voor: vanmiddag komen er 10 dames die zich aangemeld hebben, dus mijn keukentafel gaat bezwijken. Ik vind het natuurlijk wel súper dat we zo enthousiast van start kunnen gaan!
En met die gedachte in mijn achterhoofd om droomdekens te gaan maken, was ik zelf begonnen aan mijn eerste droomdeken. Hij ligt nu klaar om gesandwiched te worden. Het was voor mij niet moeilijk om te bedenken voor wie mijn eerste droomdeken zou worden: deze gaat naar Bob. Bob is de zoon van vrienden van ons, hij is in hetzelfde jaar geboren als onze dochter Berbel en als ouders van deze kinderen hebben we best wel veel zorgen gehad, en dat heeft onze vriendschap met de ouders van Bob toch weer iets heel bijzonders gegeven. Maar deze droomdeken straalt ook wel uit wat wij nog meer met hen hebben: heel veel zonnige uurtjes samen doorgebracht, heel veel gelachen (en wij hopen dat binnenkort ook weer te gaan doen, dan weten jullie dat vast).

Maar goed, ik vind het dus best spannend; wat er vanmiddag op mij af gaat komen. Ik ga eerst maar eens stoelen verzamelen!


Posted by Picasa

13 opmerkingen:

Yvonne aka sommeke zei

Héél véél succes vanmiddag Conny!
Je eerste droomdeken is al een topper!

groetjes van ingrid hg zei

Heel veel plezier én succes!

Je bent een k*a*n*j*e*r dat je dit allemaal geregeld hebt!
:o)

www.supergoof.web-log.nl

MarianneD zei

O Conny,wat goed!!
Wij waren verleden week in de Naaidoos en toen heb ik ook een informatieboekje over de droomdekens meegenomen,heel goed initiatief!
Wil daar in de toekomst ook iets mee gaan doen.Hoop dat het een hele goede middag is geweest,mooi weer had je zeker...;-)))

MarianneD zei

O,nou vergeet ik helemaal te zeggen dat jouw droomdekentje er heel leuk uitziet...daar zou ik ook wel onder willen...zo knus met al die stippels ......;-)))

Annelies zei

Wat een prachtige, vrolijke droomdeken ligt er al.
Ik ben benieuwd hoe het geweest is.

Wilma zei

Jeeh wat een aanmeldingen!!! Maar wat zal het gezellig zijn met een club dames aan de slag!!

Een mooie droomdeken!!

Anoniem zei

Dat zal vast een droom-middag geweest zijn voor al de dames.
De droomdeken is prachtig.
Bob heeft ook zeker jullie
"uitgekozen" om vrienden mee te worden. Laat de zon maar komen.
Groetjes, Jos�

groetjes van ingrid hg zei

En nu is het mysterie van de felle kleurtjes ook opgelost,....
;o)
Geweldige quilt!

www.supergoof.web-log.nl

Joke zei

Ha die Conny, ik ben heel benieuwd hoe jullie het gehad hebben. Misschien hoor ik dat vanmiddag wel. Ik vind je dekentje prachtig!Ontzettend lief van je ook!

Ellen zei

Deze is al super mooi!!!

Is het gezellig geweest?
Kei goed initiatief van je!

katrien zei

Leuk idee om dit te doen.
En hoe was het ?

Corrie zei

Conny, wat geweldig van je dat je dit organiseert en ook helemaal geweldig dat er zoveel mensen mee willen doen! We zien ze wel verschijnen denk ik, je houdt ons vast wel op de hoogte, leuk om te volgen!

Petra zei

Wat een mooi iniatief! En wat leuk dat er zoveel mensen enthousiast willen meedoen. De top ziet er mooi uit, heerlijke kleurtjes!!