zondag 20 april 2008

Waterhoentje
Oeps, je zou bijna vergeten een blogje te schrij ven. Het is hier nl. zo druk in de tuin en in de poel: de waterhoentjes zijn eieren aan het leggen, op de foto staan er nog 3, inmiddels liggen er minstens 6 in. Maar moeders zit nu bijna onafscheidelijk op het nest. Ik hoop dat ik de kleintjes te zien krijg, meestal worden die onmiddellijk als maaltijd gebruikt door buizerds of andere roofvogels.
Tussendoor heb ik nog wel kans gezien, blokje J 7 Chicken Tracks te maken, dus ik heb niet helemáál stilgezeten (of eigenlijk helemaal niet).

Posted by Picasa

5 opmerkingen:

Annelies zei

Wat een prachtige foto van de bloesem.
Toch weer een blokje af, leuk.
Ik ben vandaag, tussen de siggies door, met F-7 bezig.

Petra zei

speelt zich dit in jouw tuin af?? geweldig zeg! Ach...die kleintjes...maar ja, je zult maar als buizerd geboren worden en honger hebben!! Elk blokje is er weer één...leuk hoor!

Corrie zei

Tjee, Conny, wat liep ik achter!En je had juist allemaal van die leuke logjes geschreven. Ik heb genoten van alle verhalen en wat heb je een leuke foto's gemaakt en mooie ook van de tentenmakersquilts en van La Fleur en Bep's atelier. Ik krijg ook heel veel zin om zo'n tochtje te gaan maken. Ik vind het kruidentuintje echt heel erg leuk, ik zag het ook bij Marianne D geloof ik, wat een idee en nu dan die mooie foto's van het nestje en die prachtige bloesem, wat een schoonheid overal!

conny zei

Annelies, ik las net op je blog dat je al 80 blokken af hebt, het gaat lekker zo!
Petra: wij hebben een grote poel in de tuin, daar zitten de waterhoentjes in, ik heb een verrekijker naast de computer liggen om het in de gaten te houden.
Corrie, het is echt de moeite waard een keer naar Bep te gaan, trouwens heel Doesburg is leuk!

MarianneD zei

Mooie foto's Corrie!Ik hoop dat de kleintjes groot kunnen worden...Wij hebben gisteren een kraaiennest moeten verwijderen dat in de schoorsteen zat,helaas drie eitjes stuk,maar ik moet er niet aan denken als de schoorsteen verstopt is en we brand krijgen...de natuur is hard;-)))