donderdag 4 oktober 2007

Country quiltVandaag was een dag van boodschappen doen voor de verjaardag, wassen, strijken, opruimen. En vanavond ouderavond van de jongste, die in zijn examenjaar zit. Heb me daar boos zitten maken op een mentor, die ongeïnteresseerder zat te doen dan een leerling ooit zal doen, volgens mij. Hij vond het bijna nog te veel moeite om vragen van ouders te beantwoorden, je zag hem in gedachten zitten gapen. Kan ik dus niet tegen.

Daarom heb ik ter opvrolijking maar een foto opgezocht van de countryquilt waar ik vorig najaar aan gewerkt heb. Op de foto is hij nog niet doorgequilt en gebiesd, dat is inmiddels wel gebeurd. Hij hangt nu mooi te wezen over de trapleuning, omdat ik nog geen beter plekje wist, maar eigenlijk hangt-ie daar wel leuk. Ben er trouwens nu ook achter, wat ik graag voor mijn verjaardag zou willen: een quiltrek, want ik sta er zelf soms versteld van, wat je toch in niet al te lange tijd kunt produceren als verslaafd quiltster! Dus: DH, DS-en en DD dit is een tip!!!

Nu ga ik nog even van de post genieten, want vandaag viel er een leuk pakketje van NenneDesign in de bus, geen quiltwerk deze keer maar een borduurtje -voor tussendoor-.
Posted by Picasa

4 opmerkingen:

Joke zei

Mooie quilt heb je gemaakt Conny. Ja, zo'n rek zou een uitkomst zijn. Ik heb ergens een bouwtekening opgeslagen. Mocht je interesse hebben dan laat dat maar even weeten.

Ellen zei

Prachtige quilt zeg!
Ja als fanatiek quiltster ga je inderdaad wat verzamelen. Ik heb hier een mand vol met affe-quilts, maar hier heb ik ook al niet echt meer genoeg aan...
Een quiltrek is geen slecht idee, of gewoon wat extra muren om nog meer quilts op te hangen ;o)

Fijne verjaardag!!!!!!!

Anoniem zei

hallo,ook ff een reactie uit de wegwerkzaamhedenbuurt steek me maar weer de ogen uit met je quilt die al af is en die van mij nog niet. Maar ok that s life.Ook ik kijk inmiddels regelmatig wat jij zoal doet als je niet koffie drinkt bij .... nou groetjes tot zaterdag

inge zei

schitterende quilt!